ebuy
0 0
0
 
Lesna sh.p.k sjell prane jush produktet me cilesore per arredimin e shtepise tuaj   nga LESNA  
Ne jemi ne hap me te bukuren dhe sjellim me te mirat per shtepine tuaj...
Nga ikub.al 21 Qer

Vizioni LESNA eshte te krijoje nje jete te perditshme sa me te mire per te gjithe klientet e saj. Ne e bejme kete te mundur duke ofruar nje game te gjere produktesh te mire dizenjuara dhe funksionale me cmime te ulta qe shume njerez mund t'i perballojne ato.

LESNA - Na ndiqni!                                   

Ne LESNA sh.p.k Tirane ju mund te gjeni :Dyer & Dritare PVC, Dyer & Dritare Druri Solar & Merant,Grila dhe rrjeta,kundra insekteve, Dritare Çatie, Shkalle Tavani, Dyer garazhi,Dyer te hyrjes te Plastikes & Drurit, Dyer te brendshme, Parket & Laminat, Kuzhina, Dhoma gjumi, Mobilje per zyra, Tavolina, Karrige e shume e shume te tjera...

Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km 2, Rr.Dytesore mbrapa Casa Italias

Phone:  +355672003356 & +355672003357
Email:  info-al@lesna.net
Web:   www.lesna.net

Lesna shpk

 • http://www.ikub.al/cache/images/12/12f77de2-f671-4daa-bbd1-27edae44a090-660-500-1-111111.jpg

  1

 • http://www.ikub.al/cache/images/69/69f558ca-5247-46f0-a0e9-298322a0e7e4-660-500-1-111111.jpg

  2

 • http://www.ikub.al/cache/images/4d/4d22622c-ba25-4942-b64b-a175dd34c159-660-500-1-111111.jpg

  3

 • http://www.ikub.al/cache/images/4d/4d1f7696-39de-4dcd-b962-b29612b71e12-660-500-1-111111.jpg

  4

 • http://www.ikub.al/cache/images/22/22eec2d1-2bdc-45be-93fa-5ef8d2e25926-660-500-1-111111.jpg

  5

 • http://www.ikub.al/cache/images/27/278ab900-1fcd-4448-b988-7966b53a3bec-660-500-1-111111.jpg

  6

 • http://www.ikub.al/cache/images/1d/1dffd34b-e20a-4d7d-9cbd-23c245c15ccf-660-500-1-111111.jpg

  7

 • http://www.ikub.al/cache/images/e8/e8d00ea5-8817-47bf-9f47-a1bf195e800a-660-500-1-111111.jpg

  8

 • http://www.ikub.al/cache/images/7d/7d2a39a6-27e7-49f9-8427-4b5be4b853ab-660-500-1-111111.jpg

  10

 • http://www.ikub.al/cache/images/64/64f8c552-8eaa-4862-9cbf-4f5c91f3e997-660-500-1-111111.jpg

  9

 • http://www.ikub.al/cache/images/40/40ef3805-64c1-4e94-8a10-0150b111becf-660-500-1-111111.jpg

  11

 • http://www.ikub.al/cache/images/69/69d75131-76b0-4c21-b483-7657dbf346b9-660-500-1-111111.jpg

  13

 • http://www.ikub.al/cache/images/55/554275d5-d155-48bf-8fc9-3dc3d7130edc-660-500-1-111111.jpg

  12

 • http://www.ikub.al/cache/images/2a/2a140e0e-eb60-4490-bf87-7162b8e83708-660-500-1-111111.jpg

  15

 • http://www.ikub.al/cache/images/30/301615a8-da5f-42ea-bf2a-b0f2c86fc677-660-500-1-111111.jpg

  14

 • http://www.ikub.al/cache/images/09/09ef49be-c81c-4d1d-b885-c321d1b81083-660-500-1-111111.jpg

  16

 • http://www.ikub.al/cache/images/2b/2bce0736-a1e6-4aaf-a644-541153f58744-660-500-1-111111.jpg

  17

 • http://www.ikub.al/cache/images/21/211735d2-4377-479a-9cb2-ba9a6f35c52e-660-500-1-111111.jpg

  18

 • http://www.ikub.al/cache/images/57/57f6a73b-8875-4cfa-9f45-9a58b3b7edcf-660-500-1-111111.jpg

  19

 • http://www.ikub.al/cache/images/a9/a98b874e-f7ad-4e0b-852c-5873f7d41a1a-660-500-1-111111.jpg

  20

 • http://www.ikub.al/cache/images/27/2706afc9-1de2-4422-99e8-b4318299c891-660-500-1-111111.jpg

  21

 • http://www.ikub.al/cache/images/0b/0b873939-0ab8-4aed-807c-00bc40bb444b-660-500-1-111111.jpg

  22

 • http://www.ikub.al/cache/images/96/96785191-c47b-400a-ab21-f1894f87741e-660-500-1-111111.jpg

  23

 • http://www.ikub.al/cache/images/3c/3ce21ca5-9c3e-4439-a000-336d115957ad-660-500-1-111111.jpg

  24

 • http://www.ikub.al/cache/images/30/30196170-609c-41df-a9d4-16b97acfedac-660-500-1-111111.jpg

  25

 • http://www.ikub.al/cache/images/d2/d2c61eb2-0387-48f8-a857-d05ed133b53c-660-500-1-111111.jpg

  26

 • http://www.ikub.al/cache/images/4a/4a5c9344-ac7c-4af7-9af9-9e96a1951087-660-500-1-111111.jpg

  27

 • http://www.ikub.al/cache/images/88/88f95e67-d825-4219-8cb0-66fd2e9d0ff7-660-500-1-111111.jpg

  28

 • http://www.ikub.al/cache/images/44/44d130fb-6e22-41bc-974f-72b664a786fc-660-500-1-111111.jpg

  29

 • http://www.ikub.al/cache/images/4b/4be9c72c-a08e-48b5-b517-899a5511900d-660-500-1-111111.jpg

  30

 • http://www.ikub.al/cache/images/df/dfdc14ec-824f-45ec-877e-bf6359dbe75f-660-500-1-111111.jpg

  31

 • http://www.ikub.al/cache/images/61/61aa2e8f-fd8a-4846-8fc2-7f451c40cf6a-660-500-1-111111.jpg

  32

 • http://www.ikub.al/cache/images/3b/3b3bfaae-63d7-4ad3-a71a-c61c47b6b471-660-500-1-111111.jpg

  33

 • http://www.ikub.al/cache/images/d4/d47cd9ca-758c-4f35-9515-5a6564d993e7-660-500-1-111111.jpg

  34

 • http://www.ikub.al/cache/images/5d/5d88126e-c4f1-4f23-bdce-2a23a20cd1b9-660-500-1-111111.jpg

  35Na ndiqni
living
Nëse do të pretendoni më shumë nga bukuria juaj
(A do t’i drejtoheshit operacioneve plastike)Komente: Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: Odeta
ikub #:
 0 1306210078

   
 
  *Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


keit

as
spitaliamerikan