Sallate me panxhar   nga ikubFEMRA 
Artikull me foto
  19 Dhj
 
0
0

Panxharit.të kuq i priten rrënjët e gjethet, pastaj lahet mirë dhe zihet në ujë të vluar pa kripë (sepse keqësohet shija). Kur panxhari të jetë zier, i qërohet lëkura, pritet në formë rrethi ose gjysmërrethi (kur është i madh), vendoset në enë porcelani dhe i hidhen uthull, hudhra të shtypura ose të grira hollë dhe vaj ulliri. Për- zihet dhe lihet 2-3 orë që të marinohet pak dhe panxha- rit i rikthehet ngjyra e kuqe nga uthulla. Pastaj vihet në pjatë, ku i hidhet pak kripë dhe zbukurohet me maj- danoz të grirë hollë.

Për 1 kg panxhar duhen;vaj 4-5 lugë gjelle, uthull 4-5 lugë, hudhra 1 kokerr mesatare, kripë, majdanoz.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Il Cammino
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
ILC
MAX LED WALL Durres
Nëse nuk do të përbënin problem financiar
(Do të kryenit ndërhyrje estetike në trupin tuaj, apo të pranonit atë qe ju ka rezervuar fati?)

Bordo Revista
FILXHANI SOT

Një mik qe i kupton lotët tanë ka me shume vlere se plot miq...
RECETA E DITES

Receta e “Smacafam”
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk meritoj kaq ftohtësi…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
812190030









Reklame
Raiffeisen


Reklame
Allweb
Reklame
inTV