Tatli me kokos   nga ikubFEMRA 
Artikull me foto
  22 Dhj
 
0
0

Përbërësit:

250 gramë margarinë ose gjalpë,
1 vezë,
1 filxhan vaj,
1 filxhan qumësht,
1 filxhan kokos
por mundet edhe më shumë sipas dëshirës (filxhan për kafe turke),
1 ‘pecivë’,
3 gota uji miell.

Përgatitja:

Të gjitha këto i përziejmë mirë derisa të formohet brumi, pastaj i bëjmë
format e rrumbullakëta ose në formë të plazmave. E pjekim në 170 gradë
derisa të skuqet e tëra.

Sherbeti:

1 kg sheqer dhe
800 ml ujë.
I vlojmë dhe ia shtojmë një sheqer vanilje.

Tatlia duhet të jetë e ftohur kurse sherbeti i vakët.
 







   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Poliklinka Gjermane
Screen
Mes një shefi dhe një shefeje
(Cilën do të preferonit të kishit mbi kokë)

FILXHANI SOT

Gabimi me i madh është te mendosh se një person qe te lëndon...
RECETA E DITES

Tortë me çokollatë, kanellë e dardhë
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk e shoh dot më në sy pas kësaj…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
812220037











Reklame
tfz
Reklame
ventouris