Tatli me kokos   nga ikubFEMRA 
Artikull me foto
  22 Dhj
 
0
0

Përbërësit:

250 gramë margarinë ose gjalpë,
1 vezë,
1 filxhan vaj,
1 filxhan qumësht,
1 filxhan kokos
por mundet edhe më shumë sipas dëshirës (filxhan për kafe turke),
1 ‘pecivë’,
3 gota uji miell.

Përgatitja:

Të gjitha këto i përziejmë mirë derisa të formohet brumi, pastaj i bëjmë
format e rrumbullakëta ose në formë të plazmave. E pjekim në 170 gradë
derisa të skuqet e tëra.

Sherbeti:

1 kg sheqer dhe
800 ml ujë.
I vlojmë dhe ia shtojmë një sheqer vanilje.

Tatlia duhet të jetë e ftohur kurse sherbeti i vakët.
 





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Radika Resort
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Afa Farma
Boutik Alviero
Bukuria
(Do ta quani jo morale përdorimin e saj, pa vulgaritet, për të bërë karrierë )

Bordo Revista
FILXHANI SOT

Jeta është shumë e shkurtër kështu që buzëqeshuni me ëmbëlsi...
RECETA E DITES

Sallatë me kërpudha
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

A po veproj drejt?


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
812220037









Reklame
Raiffeisen


Reklame
Albanian Security Forum
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet