Tatli me kokos   nga ikubFEMRA 
Artikull me foto
  22 Dhj
 
0
0

Përbërësit:

250 gramë margarinë ose gjalpë,
1 vezë,
1 filxhan vaj,
1 filxhan qumësht,
1 filxhan kokos
por mundet edhe më shumë sipas dëshirës (filxhan për kafe turke),
1 ‘pecivë’,
3 gota uji miell.

Përgatitja:

Të gjitha këto i përziejmë mirë derisa të formohet brumi, pastaj i bëjmë
format e rrumbullakëta ose në formë të plazmave. E pjekim në 170 gradë
derisa të skuqet e tëra.

Sherbeti:

1 kg sheqer dhe
800 ml ujë.
I vlojmë dhe ia shtojmë një sheqer vanilje.

Tatlia duhet të jetë e ftohur kurse sherbeti i vakët.
 





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



Radika Resort
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Chez Moi
MAX LED WALL Durres
Bukuria
(A do ta shfrytëzonit atë për karrierë?)

FILXHANI SOT

Suksesi nuk është gjithmonë ai qe shihet me sy te lire.
RECETA E DITES

Lulelakër e aromatizuar
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Tronditja që mora nga përgjigjia e tij ishte e dyfishtë…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
812220037









Reklame
Raiffeisen


Reklame
inTV