0 0
 
Tatli me kokos   nga ikubFEMRA 
Artikull me foto
  22 Dhj

Përbërësit:

250 gramë margarinë ose gjalpë,
1 vezë,
1 filxhan vaj,
1 filxhan qumësht,
1 filxhan kokos
por mundet edhe më shumë sipas dëshirës (filxhan për kafe turke),
1 ‘pecivë’,
3 gota uji miell.

Përgatitja:

Të gjitha këto i përziejmë mirë derisa të formohet brumi, pastaj i bëjmë
format e rrumbullakëta ose në formë të plazmave. E pjekim në 170 gradë
derisa të skuqet e tëra.

Sherbeti:

1 kg sheqer dhe
800 ml ujë.
I vlojmë dhe ia shtojmë një sheqer vanilje.

Tatlia duhet të jetë e ftohur kurse sherbeti i vakët.
 





   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Na ndiqni
ilma
living
Nga kopertinat e revistave femërore në Shqipëri
(Cila përmbush më mirë shijet tuaja?)



ebuy


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
812220037






Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme




spitaliamerikan

Euromedica_120x300