Revani    nga ikubFEMRA 
Artikull me foto
  17 Sht
 
0
0

Përbërësit:

* 10 vezë të freskëta fshati
* 10 lugë sheqer
* 10 lugë miell

Sherbeti pasi të fillojë të vlojë, vazhdon zierjen edhe pesë min. në zjarr të ulët.

* 1 kg sheqer
* 5 gota ujë,
* 1 qeskë sheqer vanilje
* 4 rrathë të hollë limoni.

Përgatitja:

Tunden vezët me sheqer gjersa të krijohet një shkumë e qëndrueshme dhe të shtojnë vëllimin 4-5 herë. Shtohen të verdhat e vezëve një nga një duke i tundur vazhdimisht. Hidhet mielli me lugë duke e përzier nga lartë-poshtë që të mos ulet brumi. Masa derdhet në tepsi të lyer me yndyrë e të përmillur. Tepsia mbushet në ¾ e lartësisë,pasi që gjatë pjekjes brumi rritë vëllimin. Futet në furrë të nxehtë me temperaturë 140 gradë C për t’u pjekur për afro 1 orë. Gjatë pjekjes furra nuk hapet. Pasi të ftohet,hidhet sherbeti i vakët. Pritet në delima./telegrafi/





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.


Sulaj
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Fibank
MAX LED WALL Durres
Mes punës në shtet dhe asaj në privat
(Cilën do të preferonit?)

FILXHANI SOT

Mos harxhoni kohen kot duke kërkuar qe dikush t'iu doje, por...
RECETA E DITES

Spaghetti me pesto mikse
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk dua të jetoj më me atë…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
909170026









Reklame
inTV


Reklame
Digitalb
Reklame
ventouris