4730 artikuj aktive


Cat eye është një metodë shumë e preferuar të të lyerit sytë për shkak se bën të mundur të keni një pamje më tërheqëse, seksi, dhe shumë provokuese.
Postuar: Para 9 oresh
Tatuazhet ne gisht janë dizajnë glam dhe femërore shume ne tendence.
Postuar: Para 10 oresh
Ja hapat për të realizuar këto dy modele flokësh të stilit Boho.
Postuar: Para 16 oresh
Për depilim preferoni ti besoheni metodave te bëra vet ne shtëpi por nuk keni kuraje te depiloheni me dyllë?
Postuar: Para 3 ditesh
Nga tonalitetet me çelura deri tek ato me te thella. Zbuloni te gjitha te rejat dhe must have te momentit për një manikyre freskues veror.
Postuar: Para 3 ditesh
Pasi koha e protezave mbaroi po ashtu edhe efekti i recipetave te mbushura gjoksi i vogël dhe i rrumbullaket është gjithmonë i preferuar.
Postuar: Para 5 ditesh
I nxehti dhe djersa vene ne prove te vështirë flokët tone duke provokuar atë pamje jo te bukur ne to. Si te bëjmë për tu dukur me mire?
Postuar: Para 6 ditesh
Me kalimin e viteve, dëshira jonë për t’u dukur edhe më të reja sa vjen e rritet.
Postuar: Para 6 ditesh
Rrathët e zinj të syve janë një problem shumë i shpeshtë i shumë femrave të cilat e vuajnë faktin që lodhja apo faktorët e ndryshëm, bëjnë të mundur të shfaqen aq keq në fytyrën e tyre dhe sidomos...
Postuar: Para 7 ditesh
Ja cilët janë parfumet me te mire qe mbajnë aromën e freskët te plazhit edhe kur jeni ne majën e një mali.
Postuar: Para 7 ditesh
Ja disa nga parfumet e mrekullueshme qe te mbani aroma te këndshme gjate gjithë verës.
Postuar: Para 9 ditesh
Nxitoni, ofertat jane te limituara ne kohe.
Postuar: Para 10 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Reklame
Pepsi


Reklame
Hako_0317
Reklame
spitali amerikan


Reklame
Digitalb