Ventouris

Tema (Dekorime)
Nuk ka nen-kategori
Librat kane një fuqi te madhe për te krijuar menjëherë një ambient mikpritës dhe te ngrohte kështu kush preferon te lexoje e di mire se librat mund te arrijnë te dekorojnë shtëpinë përveç se te...
Postuar: Para 23 oresh
Ide të bukura dekorimi për dhomat e vajzave të vogla.
Postuar: Para 26 oresh
Jeni te lodhur duke kërkuar një luge duke gërmuar midis enëve te tjera atëherë ka ardhur momenti te organizoni sirtarët tuaj te kuzhinës.
Postuar: Para 2 ditesh
Me mijëra tonalitete nga te cilat mund te zgjidhni vështirë te zgjidhni si te lyeni muret e shtëpisë.
Postuar: Para 3 ditesh
Ndonjëherë për te bere ndonjë ndryshim te ri midis mureve te shtëpisë nuk ju duhet te bëni blerje te shtrenjta apo ndryshimi rrënjësore ne arredim.
Postuar: Para 6 ditesh
Boll më me printimet prej elefanti apo kukullat që kanë që në 2014 që nuk preferohen më.
Postuar: Para 6 ditesh
Dritaret e shtëpive tona janë element shume i rëndësishëm jo vetëm sepse lejojnë qe shtëpia ne ajroset ne mënyrën e duhur por edhe pse nga pengojnë dritën e diellit, zhurmat e ndryshme etj.
Postuar: Para 7 ditesh
Çdo kush nga ne pëlqen natyrën, lulet dhe bimët por jo te gjithë kemi mundësi te kemi një kopsht për te cilin te kujdesemi për lulet tona te preferuara.
Postuar: Para 8 ditesh
Keni menduar ndonjëherë te arredoni shtëpinë me letër muri moderne apo design? Propozimet janë te shumta.
Postuar: Para 9 ditesh
Mesa duket jeni ne momentin e duhur për çdo gjë madje edhe për te jetuar vetëm kthehet ne një eksperience për te cilën ja vlen ta provoni.
Postuar: Para 10 ditesh
Muret e shtëpisë janë bosh? Ja një mënyrë e përsosur për ti personalizuar ato.
Postuar: Para 10 ditesh
Dëshironi ta bëni shtëpinë tuaj me mikpritëse me diçka te ngjyrosur? Lulet janë zgjedhja qe bën për ju. Nëse preferoni ti jepni ngjyre shtëpisë dhe ti jepni pak personalitete me diçka me delikate dhe...
Postuar: Para 13 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank