Alexa

Tema (Kuzhina.)
Nuk ka nen-kategori


 
349 artikuj aktive


Brokoli bën pjese tek perimet që duhet gatuar në avull, pasi zierja ja humbet vlerat. Ja si ta gatuani atë nëse nuk keni një pajisje avulli:
Para 2 muajsh
2296 Lexime 0 Komente 0 VotaKuzhina Shqiptare
Para 3 muajsh
1438 Lexime 0 Komente 0 VotaKuzhina Shqiptare
Para 3 muajsh
1329 Lexime 0 Komente 0 VotaKuzhina Shqiptare
Para 4 muajsh
2198 Lexime 0 Komente 0 VotaKuzhina Shqiptare
Para 6 muajsh
1666 Lexime 0 Komente 0 VotaPERFITONI NGA ULJET E FUNDVITIT DERI NE 20% NE INSTITUTIN KULINAR ROYAL PER KURSIN E GUZHINES
Para 7 muajshKuzhina e huaj
Para 10 muajsh
2747 Lexime 0 Komente 0 VotaKuzhina Shqiptare
Para 16 muajsh
4380 Lexime 0 Komente 0 VotaRecete gatimi
Para 18 muajsh
8897 Lexime 0 Komente 0 VotaRecete gatimi
Para 18 muajsh
7862 Lexime 0 Komente 0 VotaNje antipaste fantastike si ne pamje ,ne shije dhe mbi te gjitha e shendetshme
Para 18 muajsh
3926 Lexime 0 Komente 0 VotaRecete gatimi
Para 18 muajsh
7520 Lexime 0 Komente 0 Vota
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Kerkoni Gjeni Prona

| Shto tek te Preferuarat
Argetohu Gjej
Jeta e perditshme Te nevojshme


none

Spitali Amerikan

none