Tema (Perde)
Nuk ka nen-kategori


 
48 artikuj aktive


Perdet personalizojnë ambientin e bëjnë atë me intim dhe mikpritës.
Postuar: Para 7 muajsh
Perdet janë pjese te rëndësishme për dekorimin e një ambienti pasi ato mund ta ndryshojnë rrënjësisht atë.
Postuar: Para 7 muajsh
Perdet janë një zgjidhje ideale dhe ekonomike për te personalizuar dhomën e gjumit duke e bere elegante dhe mikpritëse ne te njëjtën kohe.
Postuar: Para 8 muajsh
Perdet, përveç se kane një qellim praktik dhe funksional flasin dhe për stilin e personalitetin e ambientit rrethues.
Postuar: Para 9 muajsh
Te arredoni dhomën e fëmijëve është gjithmonë shume zbavitëse. Por cilat janë perdet me te përshtatshme për një dhome fëmijësh? Ja disa ide për te zgjedhur perdet e duhura.
Postuar: Para 10 muajsh
Ja disa modele perdesh tendence për një sallon sa me te bukur.
Postuar: Para 10 muajsh
Te zgjidhni perdet e duhura për ne sallon nuk është dhe aq e thjeshtë sa mund te mendoni pasi ato duhet te nxjerrin ne pah sallën. Shfletoni galerinë për te marrë frymëzim nga propozimet qe Ikub ka...
Postuar: Para 10 muajsh
Ja disa ide për te zgjedhur perdet e shtëpisë sipas stilit te arredimit.
Postuar: Para 11 muajsh
Disa ide për te mos gabuar ne zgjedhjen e perdeve ne sallonin e shtëpisë tuaj. Frymëzohuni nga këto ide për te nxjerre ne pah sallonin me perdet e duhura.
Postuar: Para 11 muajsh
Dëshironi ti jepni shtëpisë një pamje ndryshe atëherë për këtë duhet te zgjidhni perdet e duhura për ti dhënë ambientit tuaj një pamje moderne, klasike apo origjinale.
Postuar: Para 13 muajsh
Zbuloni modelet me te bukura nder te cilat mund te zgjidhni modele ideale për shtëpinë tuaj.
Postuar: Para 16 muajsh
Ja perdet ne tendence për pranvere/vere 2014
Postuar: Para 19 muajsh

1 2 3 4Reklame
Hako


Reklame
Digitalb
Reklame
Katalogu