4921 artikuj aktive


Vjen nga Shtetet e Bashkuara ku është testuar nga profesionist, objekti me inovativ i viteve te fundit dhe e kane quajtur "Core Fitness Roller".
Postuar: Para 17 oresh
Mos e kërkoni lumturinë vetëm te njerëzit që ju rrethojnë ose te situatat e përditshme.
Postuar: Para 41 oresh
E keni ju në dorë, askush tjetër s’mund të bëjë të mundur që të keni dhe shijoni trupin e ëndrrave tuaja.
Postuar: Para 42 oresh
Ju mund të jeni sapo kthyer nga palestra apo nga një seancë e mirë vrapi dhe me siguri keni nevojë të konsumoni diçka sa më aprë për të rifituar gjithë energjitë e humbura gjatë aktivitetit fizik.
Postuar: Para 3 ditesh
Studime te ndryshme kane treguar se duke bere lidhjen midis disa mënyrave te karakterit korrespondojnë edhe disa pozicione qe marrim gjate gjumit duke u klasifikuar ne kategori te ndryshme.
Postuar: Para 3 ditesh
Te jesh e vetme ne një mjedis pune te dominuar ne numër prej meshkujve është stresante për një femer. Madje edhe e dëmshme për shëndetin. Ne këtë përfundim ka dale një studim i Inidiana University i...
Postuar: Para 5 ditesh
Zbuloni cilat janë ushqimet qe mund t’u ndihmojnë me shume duke ju garantuar prurjen e duhur te hekurit.
Postuar: Para 5 ditesh
Një regjim ushqimor i përbëre nga pak rregulla te thjeshta kështu qe perse te mos e provoni?
Postuar: Para 6 ditesh
E dinit se sa ndikim të madh dhe pozitiv ka vetëm ecja për rreth 20 minuta në ditë? E dinit se sa vdekjeprurëse mund të jetë mungesa e aktivitetit fizik?
Postuar: Para 6 ditesh
Ekzistojnë mënyra te cilat mbase nuk i keni menduar, nuk është e nevojshme te fshihni buzëqeshjen tuaj por provoni te ndiqni disa truke te vogla dhe ne pak kohe do ta bëni zmaltin e dhëmbëve te...
Postuar: Para 7 ditesh
Në rast se ju jeni një adhuruese e vezës dhe nuk e ndani atë nga dieta juaj ushqimore, bëni mirë! Ja përse duhet të konsumoni vezë për të rënë në peshë dhe për të qëndruar në formë!
Postuar: Para 7 ditesh
Të gjithë kemi zakonet tona ditore që nga mënyra se si zgjohemi në mëngjes dhe deri tek mënyra se si flemë në darkë. Por, keni menduar ndonjëherë për orën që ju bëni dush?
Postuar: Para 8 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reklame


Reklame
Hako
Reklame
Alviero


Reklame
MK_Shorteu