Mish derri me erëza   
Receta e Dites
Nga ikub.al 10 Jan
 
0
0

Përbërësit

- 800 gr mish derri
- 250 gr gështenja
- 1 dl vere
- 2 luge me erëza te grira ( sherbelë, rozmarine, trumze, borzilok)
- 100 gr pana
- 1 thelbi hurdhe
- 60 gr gjalpë
- 1/2 luge kanelle
- kripe, piper

Përgatitja

Shpërndani erëzat e grira ne te gjithë sipërfaqen e mishit dhe me pas vendoseni ne një ene me 40 gr gjalpë dhe hurdhe për te skuqur. Me pas rregulloni me kripe dhe aromatizoni me piper, shtoni verën dhe futeni ne furrën me 200'C për një ore. Kujdesuni qe rrolen ta lagni here pas here dhe ta ktheni. Ndërkohë piqni gështenjat, qërojini dhe largoni tërësisht lëkurën dhe lyejini me gjalpin qe ju ka mbetur, shtoni kanellën dhe panen, kriposini, aromatizoni me piper dhe me pas përziejini mire dhe vendosini ne zjarre për 3-4 minuta me pas bashkojini te gjithë përbërësit tek mishi i derrit dhe lërini ne zjarre dhe për 10 minuta.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



NBG bank
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Chez Moi
Yasmine
Big Brother
(Format i konsumuar apo jo?)

Ikub Promo
Bordo Revista
FILXHANI SOT

Dashuri është ajo kur bie ne dashuri çdo dite me te njëjtin ...
RECETA E DITES

Mish qengji në furrë me patate
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Nuk e di pse parandiej ndarjen

Shfleto artikuj te tjere per: EREZA GATIMI MISH DERRI RECETA
Postuar nga: a.k
ikub #:
1701100014




Reklame


Reklame
Oscal
Reklame
BERZH


Reklame
DGA_BigBrother9