Mish derri me erëza   
Receta e Dites
Nga ikub.al 10 Jan
 
0
0

Përbërësit

- 800 gr mish derri
- 250 gr gështenja
- 1 dl vere
- 2 luge me erëza te grira ( sherbelë, rozmarine, trumze, borzilok)
- 100 gr pana
- 1 thelbi hurdhe
- 60 gr gjalpë
- 1/2 luge kanelle
- kripe, piper

Përgatitja

Shpërndani erëzat e grira ne te gjithë sipërfaqen e mishit dhe me pas vendoseni ne një ene me 40 gr gjalpë dhe hurdhe për te skuqur. Me pas rregulloni me kripe dhe aromatizoni me piper, shtoni verën dhe futeni ne furrën me 200'C për një ore. Kujdesuni qe rrolen ta lagni here pas here dhe ta ktheni. Ndërkohë piqni gështenjat, qërojini dhe largoni tërësisht lëkurën dhe lyejini me gjalpin qe ju ka mbetur, shtoni kanellën dhe panen, kriposini, aromatizoni me piper dhe me pas përziejini mire dhe vendosini ne zjarre për 3-4 minuta me pas bashkojini te gjithë përbërësit tek mishi i derrit dhe lërini ne zjarre dhe për 10 minuta.





Mode, bukuri, gossip ne aplikacionin qe i duhet cdo Shqiptari -  Shkarko My ikub


   
 
 
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.



Radika Resort
Na ndiqni
Abonohu per artikujt me te fundit te Shtëpia dhe kopshti
Chez Moi
MAX LED WALL Durres
Bukuria
(A do ta shfrytëzonit atë për karrierë?)

FILXHANI SOT

Ndërkohë qe meshkujt tregojnë aventurat qe nuk i kane pasur ...
RECETA E DITES

Karpaco me mozzarele, selino, ullinj dhe fara pishe
# FEMRAT

Lexo artikujt e fundit për femrat
LEXO HISTORINE TIME

Tronditja që mora nga përgjigjia e tij ishte e dyfishtë…


Shfleto artikuj te tjere per:
Postuar nga: a.k
ikub #:
1701100014









Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet