Rizoto me mish pule dhe kërpudha
 
Shperndaje
ikub#: 1701120036
Kuzhina e huaj
Përbërësit:
-oriz për rizoto
-1 qepë
-kërpudha
-hudhër
-lëng pule
-djathë parmixhano
-pak gjalpë
-kripë, piper i zi
-mish pule i gatuar
-majdanoz
 
Përgatitja:
Në një tenxhere skuqni qepën, dhe më pas shtoni kërpudhat e copëtuara, hudhrat, gjalpin, kripë dhe më pas lëngun e pulës.
[Mund të pëlqeni: Shitet aktiviteti i nje farmacie ]
Më pas shtoni orizin dhe lëreni deri sa ta thithë të tërë lëngun e  mishit. Kur lëngu të jetë afër fundit shtoni sipër djathin pamrixhano të grirë, pak piper të zi dhe majdanoz. Më pas shtoni edhe mishin e pulës së gatuar më parë.
 
Tenxheren hiqeni nga zjarri dhe lëreni pak orizin të rri i lëngshëm dhe jo shumë i thatë.
Loading...


Shfleto artikuj te tjere per: GATIMI KERPUDHA MISH PULE RECETA RIZOTO

Marre nga ikub.al


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 


Më të lexuarat




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved