Gjokse pule të pjekura me rozmarinë dhe hudhër
 
Shperndaje
ikub#: 1703060023
Gjokse pule të pjekur me rozmarinë dhe hudhër.
Përbërësit:
 
-4 gjokse pule
-4 thelpinj hudhër të grira
-2 lugë rozmarinë e grirë
-1 lugë vaj ulliri
-1/2 lugë krip
-piper i zi
 
 
Përgatitja:
 
Ngrohni paraprakisht sobën në 350 gradë. Pasi i keni pastruar mirë gjokset e pulës vendosni në tavën për pjekje dhe më pas lyejini me vaj ulliri, hudhrën e grirë, rozmarinën, krip, piper. Lërini disa minuta sa të marinohen dhe më pas futini në furrë për tu pjekur për 40-60 minuta. Në tavën e pjekjes mund të shkoni edhe degë rozmarine. 
 
Pasi pula ka përfunduar mund ta vendosni atë në një pjatë dhe të shtoni perime të ziera të përgatitura më herët. Gjokset e pulës do të kenë një shije shumë të mirë.
Loading...


Shfleto artikuj te tjere per: GJOKSE PULE HUDHRA RECETA E DITES ROZMARINE

Marre nga ikub.al


 
 
 
   
*Nese nuk e lexoni kodin atehere ringarkoni faqen per nje kod te ri.
 


Më të lexuarat




Copyright © 2006 - ikub.al shpk, All Rights Reserved