5719 artikuj aktive


Shihni videon më poshtë...
Postuar: Para 12 oresh
Ja ku jeni duke gabuar.
Postuar: Para 13 oresh
Tendencat e grimit për dimrin 2017 propozojnë tone sysh frymëzuar nga ngjyrat e pyllit, tipike vjeshterore, por janë te shumta shtëpitë kozmetike te cilat kane propozuar grimin e syve ne ngjyre te...
Postuar: Para 14 oresh
Lista e benefiteve të kësaj erëze duhet zgjeruar...
Postuar: Para 14 oresh
Disave ju rriten flokët shpejt, por disa te tjera ne fakt vuajnë nga mos rritja e tyre. Ne fakt ka disa mënyra te thjeshta për te arritur qëllimin.
Postuar: Para 16 oresh
Ide të bukura për thonjtë për festat e fundvitit.
Postuar: Para 17 oresh
Shihni videon më poshtë...
Postuar: Para 36 oresh
Nëse ju pëlqen grimi ngjyre vjollce ne ikub.al mund te lexoni disa sekrete ne mënyrë qe te realizoni një grim te bukur dhe ne mode.
Postuar: Para 38 oresh
Tatuazhi i parë mund të duket një ide paksa e frikshme, por në fakt aventurat shoqërohen nga frika.
Postuar: Para 40 oresh
Furça juaj e aplikimit të fondatinës nuk ju kënaq? Përdoruesit e rendit kanë gjetur një zgjidhje komode: sfungjerin e silikonit...
Postuar: Para 41 oresh
Ja si ta realizoni.
Postuar: Para 3 ditesh
Te grimoni sytë e vegjël mund te jete me e thjeshte nga sa mund te mendoni nëse njihni teknikat e duhura, duke pasur ne dispozicion produktet e nevojshme dhe duke njohur tendencat për sa i përket...
Postuar: Para 3 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
Albanian Security Forum
Reklame
inTV


Reklame