ebuy.al
Alexa Alexa

 
4038 artikuj aktive


Studime dhe kërkime mjekësore kane treguar se aplikimi konstant dhe i përpiktë (1-2 here ne jave) e kësaj përbërje te çmuar janë te gjendje te përmirësoje dukshëm pamjen e këmbëve, muskujve gluteal,...
Para 9 oresh
165 Lexime 0 Komente 0 VotaNëse për te shkëlqyer netët e nxehta zakonisht bëjmë një grim sysh i cili nuk kalon pa u vene re, këtë vit mund te luani edhe me qerpikët false, duke aplikuar çdo lloj modeli, e rëndësishme është te...
Para 33 oresh
1001 Lexime 0 Komente 0 VotaZgjidhni gërshetin që iu përshtatet për të qenë ndryshe nga të tjerat.
Para 36 oresh
369 Lexime 0 Komente 0 VotaSytë joshës janë me siguri protagonistet e pamjes tone dhe një make up i bukur nuk mund te le pas qerpikë te gjate dhe te dendur.
Para 2 ditesh
551 Lexime 0 Komente 0 VotaLimoni vlerësohet si një aleat për bukurinë fizike. Ai është përbërës ne mese dhjete përdorime me vlere te tij ne këtë drejtim.
Para 2 ditesh
1142 Lexime 0 Komente 0 VotaQëkurse teknologjia na ka ardhur ne ndihme duke na mundësuar brenda një sekonde fiksimin e çfarëdo poze, frika nga mungesa e përvojës, por edhe dëshira për te dale sa me bukur i shtyjnë gjithnjë e me...
Para 3 ditesh
1393 Lexime 0 Komente 0 VotaNëse vërtet këto tonalitete janë tipike te pranverës, është gjithashtu e vërtet qe këtë vit koleksionet make up janë dakord për ti propozuar ne mode.
Para 3 ditesh
436 Lexime 0 Komente 0 VotaNe pasarela padyshim qe ka dominuar sfilata, dhe versionet e para kane qene te ndryshme, ajo qe ka rëndësi është se ngjyra është totalisht e bardhe.
Para 6 ditesh
1069 Lexime 0 Komente 0 VotaKeshilla praktike
Para 7 ditesh
963 Lexime 0 Komente 0 VotaDISA PERGJIGJE TE PYETJEVE TUAJA
Para 7 ditesh
230 Lexime 0 Komente 0 VotaTatuazhet byzylyk janë nder me te kërkuarit dhe me te përhapurit.
Para 7 ditesh
547 Lexime 0 Komente 0 VotaGjoksi është pa dyshim pjesa me femërore dhe seksuale ne një femër. Dhe natyrisht qe kujdesi për mirëmbajtjen e tij duhet qe gjithashtu te jete ne plan te pare te kujdesit te përgjithshëm.
Para 7 ditesh
1145 Lexime 0 Komente 0 Vota
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Kerkoni Gjeni Prona

| Shto tek te Preferuarat
Spitali Amerikan