Tema (Dermato.)
Nuk ka nen-kategori
Hiperhidroza eshte termi mjeksore per djersitjen e tepert, jo te vullnetshme nen krah (axile) duar, kembe, fytyre, zona midis trungut dhe kofshes (Groin) dhe gjoks.
Postuar: Para 19 ditesh
Akneea konglobate është një formë e rëndë dhe e rrallë e aknes. Është ajo që quajmë akneja e të rriturit. Shfaqet si rregull pas moshës 26-27 vjeç.
Postuar: Para 30 ditesh
Demodecidoza është infektimi me parazitin demodex folicullorum.
Postuar: Para 31 ditesh
Mjekësia estetike si objekt interesi ka jo vetëm përmirësimin dhe optimalizimin e aspektit të jashtëm, por bukurinë dhe gjallërinë që vjen nga rigjenerimi i brendshëm i lëkurës, trupit dhe rritjes së...
Postuar: Para 32 ditesh
Që nga ky moment, ju do të aplikoni çdo ditë krem mbrojtës nga dielli duke ulur riskun e kancerit të lëkurës dhe parandaluar rrudhat, njollat e errëta dhe shenjat e tjera të plakjes së parakohshme.
Postuar: Para 2 muajsh
Zbuloni mitet e larjes në dush dhe gabimet që duhet të shmangni.
Postuar: Para 5 muajsh
Disa shenja të lindura në trup mund të mbulohen me anë të veshjeve, kurse disa të tjera janë të pozicionuara në pjesë të ekspozuara të trupit. Korrektimi i tyre me make up është gjithmonë një...
Postuar: Para 7 muajsh
Duke qenë se këmbët nuk janë të dukshme në pjesën më të madhe të kohës, shumë nga ne tentojnë të anashkalojnë përkujdesjen ndaj tyre.
Postuar: Para 7 muajsh
Ja disa prej benefiteve më të mrekullueshme të dyllit të bletëve në shëndet dhe bukuri.
Postuar: Para 7 muajsh
Kush nuk i urren pikat e zeza që formohen në lëkurë?
Postuar: Para 8 muajsh
Sipas Food and Drug Administration (Fda), agjencisë amerikane te preparateve farmakologjike, përdorimi afatgjate i tyre është me pasoja dhe për këtë arsye, ajo ka urdhëruar ndalimin e prodhimit dhe...
Postuar: Para 8 muajsh
Domatet përmbajnë shumë veti që lidhen me bukurinë. Ato përmbajnë nivele të larta të likopenit i cili siguron shumë benefite për lëkurën.
Postuar: Para 8 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9