Tema (Dieta)
Nuk ka nen-kategori
Karota përveç vetive ushqyese ka një ngjyrë të bukur dhe të theksuar që i jep jetë tavolinës tuaj. E bën të duket e pasur dhe plot gjallëri. Ka shumë arsye pse ta përdorim dhe po ashtu ka shumë...
Postuar: Para 26 oresh
Numërimi i kalorive të ushqimit për të humbur peshë mund të mos jetë gjithmonë efektive. Kjo pasi duke konsumuar p.sh. 100 kalori kikirikë nuk është e njëjta gjë e konsumimit të 100 kalorive të marra...
Postuar: Para 48 oresh
Kilogramët e tepërt tentojnë te mblidhen gjithmonë ne zonën e barkut kështu mbase mund t’u nevojitet te ndiqni një diete te shpejte për bark te sheshte ne mënyrë qe te keni belin qe dëshironit prej...
Postuar: Para 3 ditesh
Ushqimet e duhura për një ditë me energji dhe më pak lodhje.
Postuar: Para 8 ditesh
Ushqime dhe pije nuk janë te njëjta dhe disa prej tyre mund te prishin dietën tuaj, por çfarë duhet te eliminoni nga dieta ushqimore për tu dobësuar?
Postuar: Para 10 ditesh
Çfarë te hani për mëngjes? Edhe pse behet fjale për një vakt shume te rëndësishëm te ditës shpesh tentojmë ta leme pas dore apo ta evitojmë tërësisht.
Postuar: Para 14 ditesh
Një diete e shëndetshme është e ndryshme dhe e ekuilibruar e cila ndikon ne mirëqenien psiko-fizike.
Postuar: Para 15 ditesh
Por nëse ngjyrat do te funksiononin edhe ne regjimin ushqimor?
Postuar: Para 30 ditesh
Është e rëndësishme te dini te përballoni dietën me lehtësi. Te humbisni peshe do tu duket me pak e vështirë nëse do te mbani shënim te gjitha gjerat qe ju lejojnë te ktheheni ne forme me një sforcim...
Postuar: Para 35 ditesh
Keni provuar metoda të ndryshme për t’u dobësuar dhe nuk keni vënë re asnjë rezultat deri tani?Është koha të provoni lëngun “mrekulli” të rekomanduar nga ekspertët, patate të ëmbla.
Postuar: Para 47 ditesh
Ka dy mënyra për të pasur një stomak të sheshtë: ose stërvituni fort në palestër, ose kontrolloni ushqimin për të shmangur fryrjet.
Postuar: Para 49 ditesh
Jeni ne diete por rezultat nuk duken. Jeni te sigurta se po bën gjene e duhur për tu dobësuar? Ja disa zakone te cilat ju shtyjnë te prishni dietën tuaj.
Postuar: Para 52 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9