Midis shkëmbimeve te unazave dhe lancimit te buqetës duart e nuses dhe mbi te gjitha thonjte janë protagoniste për te.
Postuar: Para 17 oresh
Torta e dasmës shabby chic janë shume ne tendence për momentin, ëmbëlsira te menduara për ceremoninë e dasmës me te njëjtin stil dhe jo vetëm.
Postuar: Para 42 oresh
Modelet e flokëve te nuseve me kurore janë një zgjedhje gjithmonë e me dashur midis femrave moderne mbi te gjitha për ditën e dasmës se tyre qe dëshirojnë te synojnë për një stil principesk dhe...
Postuar: Para 3 ditesh
Fustani i nusërisë i ëndrrave tuaja është i thjeshte?
Postuar: Para 4 ditesh
Tyli fal elegancës se tij dhe bukurisë është materiali me femëror duke ju bere te ndiheni si ne përralla princeshash.
Postuar: Para 7 ditesh
Nder kostumet e dhëndrit 2017 kthehen tonalitete e errëta qe interpretojnë një stil me klasik për një look mashkullor.
Postuar: Para 8 ditesh
Fustani i shkurtër i nuseve është bere pjese zyrtarisht ne zemrën e nuseve te ardhshme. Gjithmonë e me shpesh i preferojnë me shume se ato tradicional.
Postuar: Para 9 ditesh
Unazat e fejesës janë një nder ato element te cilat nuk mund ti lihen rastit.
Postuar: Para 10 ditesh
Trendi i ri qe po bën për vete nuset e ardhshme janë palat e buta, te lehta dhe delikate pa detaje te tepruara.
Postuar: Para 11 ditesh
Propozimet ne fushën e vellove te nuseve për 2017 janë te gjitha shume interesante, krijime te menduara nga firma leader ne sektorin bridal ne versione perfekte për çdo nevoje.
Postuar: Para 14 ditesh
Edhe pse ceremonia e dasmës është për te dy, ne fokus te vëmendjes me se shumti është nusja, fustani i saj dhe çdo gjë tjetër qe ka lidhje me te.
Postuar: Para 15 ditesh
Nga pasarelat e modës se nuseve 2017 kane ardhur veshje romantike dhe tendenca origjinale. Kështu pothuaj te gjitha brandet e specializuar ne këtë sektor kane preferuar modele fustanesh me lule për...
Postuar: Para 16 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
inTV


Reklame
Abissnet