Modelet e flokëve te nuseve me kurore janë një zgjedhje gjithmonë e me dashur midis femrave moderne mbi te gjitha për ditën e dasmës se tyre qe dëshirojnë te synojnë për një stil principesk dhe...
Postuar: Para 24 oresh
Fustani i nusërisë i ëndrrave tuaja është i thjeshte?
Postuar: Para 46 oresh
Tyli fal elegancës se tij dhe bukurisë është materiali me femëror duke ju bere te ndiheni si ne përralla princeshash.
Postuar: Para 5 ditesh
Nder kostumet e dhëndrit 2017 kthehen tonalitete e errëta qe interpretojnë një stil me klasik për një look mashkullor.
Postuar: Para 6 ditesh
Fustani i shkurtër i nuseve është bere pjese zyrtarisht ne zemrën e nuseve te ardhshme. Gjithmonë e me shpesh i preferojnë me shume se ato tradicional.
Postuar: Para 7 ditesh
Unazat e fejesës janë një nder ato element te cilat nuk mund ti lihen rastit.
Postuar: Para 8 ditesh
Trendi i ri qe po bën për vete nuset e ardhshme janë palat e buta, te lehta dhe delikate pa detaje te tepruara.
Postuar: Para 9 ditesh
Propozimet ne fushën e vellove te nuseve për 2017 janë te gjitha shume interesante, krijime te menduara nga firma leader ne sektorin bridal ne versione perfekte për çdo nevoje.
Postuar: Para 12 ditesh
Edhe pse ceremonia e dasmës është për te dy, ne fokus te vëmendjes me se shumti është nusja, fustani i saj dhe çdo gjë tjetër qe ka lidhje me te.
Postuar: Para 13 ditesh
Nga pasarelat e modës se nuseve 2017 kane ardhur veshje romantike dhe tendenca origjinale. Kështu pothuaj te gjitha brandet e specializuar ne këtë sektor kane preferuar modele fustanesh me lule për...
Postuar: Para 14 ditesh
Royal Hill ju fton te festoni Shen Valentinin me njeriun tuaj te zemres prane ambienteve tona elegante dhe romantike, duke filluar nga 3,000 lek personi.
Postuar: Para 14 ditesh
Foto Galeri
Postuar: Para 15 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
GoTech


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet