Tema (Fëmijët.)
Nuk ka nen-kategori
Shumë njerëz nuk janë në dijeni të këtij rreziku...
Postuar: Para 4 ditesh
Respekti është baza e çdo lloj marrëdhënieje dhe është e rëndësishëm për tu krijuar çdo shoqëri.
Postuar: Para 8 ditesh
Ushqyerja e fëmijës ju vendos shpesh në vështirësi? Provoni kombinimet e mëposhtme për më shumë shije dhe vlera ushqyese.
Postuar: Para 11 ditesh
Një periudhe e rëndësishme për anën psikologjike te fëmijës sipas teorive te Frojd, mësimi i higjienës personale është e rëndësishme po aq sa zotësia për te ecur apo folur.
Postuar: Para 12 ditesh
Mos u bëj pis, mos bëj thërrime poshtë, përdor lugën/pirunin, duket se rregullat në tavolinë nuk kanë të mbaruar as për fëmijët e vegjël.
Postuar: Para 15 ditesh
Janë te shumta familjet qe adoptojnë një kafshe shtëpiake. Një gjest shume i bukur i cili tregon dashurinë ne lidhje me kafshët por edhe lidhjen qe mund te krijohet midis kafshëve shtëpiake dhe...
Postuar: Para 19 ditesh
Shën Valentini është një feste e cila festohet ne çift, por çfarë ndodh kur ne shtëpi ka një fëmijë? Ja disa ide për te festuar Shën Valentinin ne formatin familjar.
Postuar: Para 20 ditesh
Mënyra kreative për të nxitur fëmijët tuaj të përdorin trurin.
Postuar: Para 24 ditesh
Çfarë është Bullizmi Kibernetikë (Cyber Bullying)?
Postuar: Para 27 ditesh
Morrat janë me te vërtet një shqetësim i madh për prindërit ashtu dhe për fëmijët ne moshe ne shkollës.
Postuar: Para 28 ditesh
Sa herë shohim një foshnje të porsalindur ose një fëmijë të vogël mendojmë se kjo qenie e vogël është krejt e brishtë dhe e paaftë.
Postuar: Para 29 ditesh
Për fëmijët te flenë është si te hane. Sa here nuk i zë gjumi apo ngrihen ne mesin e natës pa i zënë me gjumi. Ndiqni disa këshill për te ndihmuar fëmijët tuaj te flenë mire.
Postuar: Para 32 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
inTV


Reklame
Abissnet