Ventouris

Tema (Periudh.)
Nuk ka nen-kategori
Blake Lively as nuk do tia dijë se cfarë mendojnë të tjerët për trupin e një gruaje pasi ka lindur.
Postuar: Para 6 ditesh
Fotografet Aimee dhe Jenna Hobbs, të specializuar në fotot e lindjes dhe ato të familjes, vunë re një trend shqetësues, mamatë që ata fotografonin filluan të mos dilnin më në portretet e fëmijëve të...
Postuar: Para 9 ditesh
Një nene e re ka synim kryesor te ushqeje foshnjën e saj. Por si te keni me shume qumësht për te ushqyer foshnjën?
Postuar: Para 10 ditesh
Gjate ushqyerjes me gji ju do të mund të përballeni me situatat e mëposhtme.
Postuar: Para 22 ditesh
Ndonëse shumica e binjakëve gjatë fjetjes nuk pengohen kur tjetri qan, madje edhe kur flenë në një krevat të përbashkët, është mirë që binjakët t’i vendosni të flini në të njëjtën kohë.
Postuar: Para 23 ditesh
Vlerat e qumështit te gjirit mund te përkufizohen si me poshtë: Zemër me e forte, tru me inteligjent, me shume muskulorë, me te bukur dhe me te afte për te kontrolluar veten.
Postuar: Para 39 ditesh
Acidet yndyrore omega 3 nuk i bëjnë fëmijët me inteligjente nëse ato i jepen atyre ne përzierje me qumështin artificial.
Postuar: Para 53 ditesh
Mamatë e reja shpesh rrethohen nga disa mite që nuk janë gjë tjetër veçse gënjeshtra.
Postuar: Para 58 ditesh
Pas sjelljes në jetë të një fëmije shumë femra fillojnë të kenë dyshimet dhe pyetjet e para për marrëdhëniet seksuale në të ardhmen.
Postuar: Para 59 ditesh
Ndjesitë e rikthimi në punë pas lejes së lindjes janë të vështira për tu shpjeguar nëse nuk përjetohen.
Postuar: Para 2 muajsh
Lidhja nene-fëmijë zhvillohet shume herët, qe ne jetën brenda mitrës, foshnja kalon 9 muaj ne barkun e nënës por edhe pse nuk e shes dëgjon zërin e saj, rrahjet e zemrës se saj, emocionet qe ndjen,...
Postuar: Para 2 muajsh
Humbja e pëshës së fituar gjatë 9 muajve të shtatzanisë është diçka që shqetëson shumë nëna të reja dhe në lidhje me këtë ju nuk duhet të ndiheni aspak fajtore. Është e drejta juaj të dëshironi të...
Postuar: Para 2 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank