Tema (Adolesh.)
Nuk ka nen-kategori
Të jesh prind është një detyrë e vështirë, që shpesh shoqërohet me gabime të shumta.
Postuar: Para 48 ditesh
Ekzistojnë disa mënyra dialogu te cilat mund tu ndihmojnë ne mënyrë qe te mos zieni me fëmijët tuaj adoleshent?
Postuar: Para 4 muajsh
Mësoni fëmijën që të vogël që të bëhet i pavarur dhe i zoti i vetes kur të rritet.
Postuar: Para 4 muajsh
Vitet e adoleshencës së fëmijëve janë vitet më të "tmerrshme " për prindërit.
Postuar: Para 8 muajsh
Shkolla “ALBANET” në një mjedis bashkëkohor dhe frymë bashkëpunimi merr përsipër edukimin qytetar të nxënësve duke zbuluar vlerat e gjithësecilit dhe duke i zhvilluar ato më tej.
Postuar: Para 9 muajsh
Përpara disa viteve fëmijët ishin thuajse të detyruar të ndiqnin gjurmët e prindërve: ata bëheshin mjek, avokat, apo kujdeseshin për biznesin e familjes.
Postuar: Para 9 muajsh
Si t’ua thoni fëmijëve që jeni dashuruar përsëri (me një burrë që nuk është babai i tyre)? Ja 9 pika kyç që duhet të mbani parasysh...
Postuar: Para 9 muajsh
Truri i fëmijëve reagon me mire ndaj premtimeve pozitive se sa ndaj kërcënimeve me ndëshkim.
Postuar: Para 10 muajsh
Sa orë duhet të fëmijë normalisht një njeri në raport me moshën që ka?
Postuar: Para 10 muajsh
Cilat janë gjerat qe është mire ti bisedoni me fëmijët adoleshent?
Postuar: Para 11 muajsh
Jo të gjithë janë të prirë për të ndjekur studimet e larta. Kjo gjë mund të varet nga shumë faktorë dhe nuk është aspak turp të mos shkoni në universitet pasi të mbaroni shkollën e mesme, në momentin...
Postuar: Para 12 muajsh
Adoleshentet dhe problemet e tyre janë diçka qe herët e vone te gjithë prindërit duhet te përballen.
Postuar: Para 14 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9