Tema (Te ndry.)
Nuk ka nen-kategori
Nëse flokët e tua janë të shkurtra apo janë duke u rritur dhe ndërkohë dita jote e madhe po vjen, nuk ka asgjë për tu shqetësuar. Ne do ju sugjerojmë disa modele tejet romantike për ditën e dasmës...
Postuar: Para 11 oresh
Ne këtë sezon ceremonia e dasmës ngjyroset me ngjyrën blu, nuanca me ne mode e momentit quhet Niagara dhe është një tonalitet qe mesa duket ka bere për vete nuset e reja.
Postuar: Para 8 ditesh
Idetë me te bukura për një dite te rëndësishme apo sugjerime shume te nevojshme te cilat me ardhjen e pranverës shtohen dhe mundësitë për te marre pjese ne evente te rëndësishme.
Postuar: Para 14 ditesh
Dekori i dasmës qofshin tullumbace, lule apo ide te ndryshme janë pikërisht ato detaje te vogla te cilat shërbejnë për te personalizuar ceremoninë tuaj te dasmës.
Postuar: Para 15 ditesh
Ngjyra rozë e pisët është tendenca më e fundit për dasma.
Postuar: Para 22 ditesh
Fillimi i pranverës na sjell te zbulojmë thonjte e nuseve 2017, ngjyra dhe tendenca për ditën me te bukur duke qene se është pikërisht kjo periudha e celebrimit te dasmave.
Postuar: Para 24 ditesh
Dita e dasmës po afrohet dhe akoma nuk keni zgjedhur modelin tuaj te flokëve për nuse? Mos u shqetësoni, propozimet janë te shumta dhe shpesh zgjedhjet janë ekonomike.
Postuar: Para 25 ditesh
Me çfarë këpucësh keni vendosur te ecni drejt altarit? Për një nuse, këpucët e duhura janë te rëndësishme.
Postuar: Para 28 ditesh
Modelet më të bukura të fustaneve të shoqëruesve të nuseve.
Postuar: Para 34 ditesh
Koleksionet e fustaneve te nuseve 2017 kane prezantuar vello për te gjitha shijet te kombinuara me çdo krijim, aksesor te sofistikuar dhe femërore te realizuara ne gjate te ndryshme me ose pa...
Postuar: Para 35 ditesh
Fjala kyç është te shkëlqeni. Po flasim për diamant, gurë dhe metale te çmuara, me pak fjale po flasim unazat e fejesës
Postuar: Para 36 ditesh
Zbukuroni flokët me aksesorët e duhur në ditën më të bukur të jetës tuaj.
Postuar: Para 41 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9