Ventouris

Tema (Fitness)
Nuk ka nen-kategori
Hiqni dorë nga këto këshilla dhe shijoni aktivitetin tuaj sportiv.
Postuar: Para 5 ditesh
Kur ju duhet te zgjidhni ku duhet te vraponi diçka shume e rëndësishme e cila nuk duhet nënvlerësuar kurrë është vendi ku duhet te ushtroheni.
Postuar: Para 8 ditesh
Mjaft neglizhuat por vendosni të bëni çdo ditë këto ushtrime të thjeshta dhe trupi juaj do të jetë i përsosur për periudhën e plazhit.
Postuar: Para 8 ditesh
Vibra Tone është një rrip masazhues i cili favorizon edhe ne pak minuta ne përdorim te përditshëm rimodelimin e barkut, ijëve, kofshëve dhe muskujve te fund shpinës përmes masazhimit vibrues shume...
Postuar: Para 11 ditesh
Një studim i ri mbështet se për tu dobësuar do te ishte me mire te stërviteni me stomakun bosh ne mënyrë qe te digjni me shume kalori dhe trupi do te punoje me mire duke djegur yndyrën.
Postuar: Para 11 ditesh
Pilatet janë ushtrimet më të mira për të forcuar muskujt dhe rritur rezistencën e trupit.
Postuar: Para 13 ditesh
Nëse nuk keni kohe te shkoni ne palestër perse te mos e provoni te stërviteni ne shtëpi ne një mënyrë te thjeshte dhe pa vegla?
Postuar: Para 15 ditesh
Mëngjesi është një vakt që jo vetëm nuk duhet ta evitojmë por duhet ti kushtojmë një rëndësi shumë të madhe. Mënyra se si hamë ne mëngjesin është mënyra se si do ta përqafojmë ditën që sapo ka...
Postuar: Para 15 ditesh
Disa shkencëtar amerikan kane dashur te kuptojnë nëse me te vërtet te vraponi zgjat jetën. Për te kuptuar ato ekzaminuan rezultatet e një kërkimi i cili zgjati për 15 vite me një kampion vullnetaresh...
Postuar: Para 19 ditesh
Ushtrimet e duhura për të pasur trupin perfekt të Jennifer Lopez sipas trajneres së saj personale.
Postuar: Para 22 ditesh
Këto ushtrime janë shumë efektive në djegien e kalorive dhe largimin e dhjamit nga zona e barkut.
Postuar: Para 29 ditesh
Ja si të keni këmbë të formuara dhe të tonifikuara me këto ushtrime të thjeshta.
Postuar: Para 30 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank