VentourisReceta e Dites
Postuar: Para 4 oresh
Nëse je vetëm një person është e vërtetë që nuk ke ndonjë dëshirë të madhe të gatuash, nëse do ishe të paktën dy do ishe më e simuluar.
Postuar: Para 27 oresh
Receta e Dites
Postuar: Para 29 oresh
Receta e Dites
Postuar: Para 2 ditesh
Receta e Dites
Postuar: Para 4 ditesh
Është një recetë e lehtë, e shijshme dhe plot ngjyra.
Postuar: Para 5 ditesh
Receta e Dites
Postuar: Para 5 ditesh
Kuzhina e huaj
Postuar: Para 6 ditesh
Receta e Dites
Postuar: Para 7 ditesh
Është një gatim tipik dhe shumë i famshëm i restoranteve Nju Jorkeze.
Postuar: Para 8 ditesh
Receta e Dites
Postuar: Para 8 ditesh
Jo të gjithëve, por një pjesë e mirë e njerëzve pëlqejnë të rrethohen nga gjëra të bukura, të vogla por të mirë menduara. Të mirë menduara sa mund të duket gati perfekte.
Postuar: Para 9 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank