Tema (Dekorime)
Nuk ka nen-kategori


 
1759 artikuj aktive


Ngjyra jeshile apo siç quhet ndryshe Greenery eshte nuanca me ne trend për 2017 duke e konfirmuar këtë ne sfilata te shumta mode. Gjate këtij viti do ta shohim edhe ne arredimin e brendshëm te...
Postuar: Para 7 oresh
Ndodh shpesh qe një dere e blinduar te mos merret parasysh aspak ne pjesën tjetër te arredimit te shtëpisë.
Postuar: Para 30 oresh
Krevati duhet te jete estetikisht i këndshëm dhe duhet te ketë një koke e cila e bën edhe me unik.
Postuar: Para 6 ditesh
Dhe ja mënyrat si ti zgjidhni ato.
Postuar: Para 7 ditesh
Te arredoni dhe dekoroni një ambient te shtëpisë duke shpenzuar pak është e mundur. Për këtë arsye, për shembull nëse kuzhina juaj ju duket pak e zbukuruar mund ta rinovoni apo dekoroni pa qene e...
Postuar: Para 8 ditesh
Ide të thjeshta dekori që mund të bëni vetë për Shën Valentinë.
Postuar: Para 9 ditesh
Keni dëshirë te rinovoni shtëpinë, te bëni ndryshime, mbase radikale, te blini mobilie te reja por nuk është momenti i duhur për te shpenzuar para për te rinovuar arredimin e shtëpisë?
Postuar: Para 9 ditesh
Kadifja ka bërë një rikthim të fuqishëm duke u përdorur në gjithçka. Këtu përfshihet edhe dekorimi i shtëpisë.
Postuar: Para 12 ditesh
Jeni ne kërkim te një ngjyre e cila mund te thyej monotoninë e shtëpisë tuaj? Ja disa ide arredimi për te thyer ngjyrat ne shtëpi.
Postuar: Para 12 ditesh
Çfarë ndodh nëse zbukuroni shtëpinë me peme nder elementet e arredimit apo prezencë bimësh ne hapësirat e shtëpisë?
Postuar: Para 13 ditesh
Arkat e drurit mund te jene një aksesor unik dhe shik ne gjendje për ti dhuruar shtëpisë karakter e rëndësishme është ti përdorni ne mënyrën e duhur.
Postuar: Para 14 ditesh
Ide të thjeshta dekori për të ndryshuar pamjen e shtëpisë tuaj.
Postuar: Para 14 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
inTV