Ventouris

Tema (Kryesore)
Nuk ka nen-kategori
Është pothuaj koha për te shkuar ne plazh dhe te merrni ngjyrën qe aq shume ju pëlqen. Por kujdes mos harroni te mbroheni me kremrat solar me te përshtatshëm për tipin tuaj te lëkurës mbase duke...
Postuar: Para 19 oresh
Fustanet e viteve 50' nuk dalin kurrë nga moda. U duken bukur atyre qe kane një dekolte te kolme dhe linja te bollshme por falin edhe elegance dhe bukur atyre femrave qe nuk kane shume linja ne trup.
Postuar: Para 43 oresh
Ka ardhur momenti te filloni te arsyetoni me shume për sa i përket gardërobës tuaj.
Postuar: Para 4 ditesh
Te dini si te kombinoni ngjyrat e veshjeve nuk është aq e thjeshte por megjithatë ngjyra bezhe është një nuance qe përshtatet bukur me çdo ngjyre kështu qe edhe ju e keni me te lehte.
Postuar: Para 5 ditesh
Te bëni sport ju bën mire. Shume shpesh ritmet e jetës se përditshme mund te mos ju lejojnë te bëni aktivitet fizik. Duke qene se kjo gjë ndjehet me se shumti ne formën fizike dhe ne humor ka ardhur...
Postuar: Para 6 ditesh
Perse te hiqni dore nga te shkuarit ne restorant kur jeni ne diete?
Postuar: Para 7 ditesh
Keni një jete aktive dhe nuk mungoni kurrë ne një seance ne palestër kjo është diçka shume e mire.
Postuar: Para 8 ditesh
Pas boom-it te lëkurës se nxire ne vitet 80-90' ne vitet e fundit është kthyer ne tendence për te mbrojtur sa me shume lëkurën.
Postuar: Para 9 ditesh
Ne tabelën e kalorive te cocktail-ve do te njihni se sa kalori ka cocktail-i juaj i preferuar.
Postuar: Para 11 ditesh
Sezoni i diplomimit është pranë tashme dhe pasi te keni mbaruar provimet vjen dhe momenti për te menduar për look-un tuaj ne ditën me te rëndësishme qe përfundon ciklin e 5 viteve studime.
Postuar: Para 12 ditesh
Ndodh shpesh qoftë ne shtëpi apo ne restorant te gjendemi ne vështirësi kur behet fjale për te kombinuar verën me ushqimin.
Postuar: Para 13 ditesh
E shohim kudo por nuk ju mërzitet kurrë. Topuzi tashme ka bere për vete te gjitha femrat për efektin e tij prej balerine.
Postuar: Para 14 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank