Tema (Kryesore)
Nuk ka nen-kategori
Te dini si te kombinoni një çante roze me një look për ditën dhe për një rast te rëndësishëm për ta pasionuarat pas modës është shume e rëndësishme.
Postuar: Para 13 oresh
Te dini si te kombinoni pantallonat e zeza është e rëndësishme për një femër moderne.
Postuar: Para 37 oresh
Ne te vërtet femrat pyesin shpesh si te kombinojnë getat rrjete pa bere gabime stili, përgjigja vjen nga look me te bukur te veshur nga blogger-et ne jetën e përditshme.
Postuar: Para 3 ditesh
Te dini si te kombinoni bukur një çante te kuqe është e rëndësishme për një femër moderne, krijime qe firmat e specializuara ne këtë fushe sjellin çdo vit qoftë ne linjat verore ashtu dhe ne ato...
Postuar: Para 4 ditesh
Kushdo nga femrat preferon vërtet te ndjeke modën padyshim qe një pale këpucë te kuqe dekolte me taka te larta mund ti vishni ne çdo rast.
Postuar: Para 5 ditesh
Çfarë do te vishni sot? Një pale pantallona, një fustan apo një fund? Perse mos ti vishni te dyja se bashku!
Postuar: Para 7 ditesh
Filloni te kujdeseni për shpatullat tuaja, duke bere scrub për lëkurën dhe duke stërvitur mire këtë pjese te trupit.
Postuar: Para 8 ditesh
Shpesh femrat pyesin si te kombinojnë çorapet e gjata dhe kujt i shkojnë me shume, një aksesor dimëror fashion qe bën për vete shume te pasionuara pas modës.
Postuar: Para 9 ditesh
Si te kombinoni sneakers? Veshjet e mundshme janë te shumta.
Postuar: Para 10 ditesh
Te mësoni si te kombinoni një body është e rëndësishme për një femër, mbi te gjitha nëse është e pasionuar pas modës.
Postuar: Para 11 ditesh
Kombinimet fashion për sa i përket fundeve treçerekëshe janë te shumta, look për ditën, për ne pune por edhe veshje me elegante qe ky model fundi mund te bej me glamour.
Postuar: Para 12 ditesh
Si te kombinoni një fustan roze te zbehte? Kjo është pyetja qe dashamirëset e stilit bon ton dhe jo vetëm bëjnë shpesh.
Postuar: Para 13 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9