Zakone te këqija qe vene ne prove te vështirë organizmin tone dhe sistemin imunitar.
Postuar: Para 5 oresh
Mesa duket moda e pranverës 2017 është delikate dhe shume femërore, tendencat kërkojnë një sasi palash, xhufkash dhe detaje te tjera te cilat do te zbukurojnë veshjet tona por pa harruar edhe lulet.
Postuar: Para 28 oresh
Çdo sezon ka stampat e veta me lule sepse ky lloj dizajni nuk kalon kurrë nga moda.
Postuar: Para 2 ditesh
Një model i thjeshtë dhe unik për flokët.
Postuar: Para 3 ditesh
Aksesoret janë një pjese e rëndësishme e look-ut tone. Ato nxjerrin ne pah veshjet, por si mund te kombinojmë një varëse me veshje te ndryshme dhe te dukemi bukur?
Postuar: Para 3 ditesh
Te keni flokë gjithmonë te rregullt nuk është dhe aq e vështire sa mund te mendoni madje çdo dite.
Postuar: Para 4 ditesh
Thonjte e duarve dhe te këmbëve shërbejnë për te mbrojtur indet poshtë tyre dhe janë te përbëre nga shtresa proteinash te quajtur keratine e cila gjendet edhe ne flokë dhe ne lëkurë.
Postuar: Para 6 ditesh
Vera po afron dhe bashke me te edhe dëshira për tu veshur sa me lehte, për te zbuluar me shume trupin...duke e nisur nga këmbët.
Postuar: Para 7 ditesh
Xhaketa është një nder ato veshje qe nuk mund te mungoje ne gardërobën femërore dhe te cilës ju duhet ti dedikoni kohe për te gjetur atë te duhurën.
Postuar: Para 8 ditesh
Te gjitha femrat adhurojnë te luajnë me ngjyrat për te krijuar një make up te mrekullueshëm por mbase jo te gjitha njohin truke praktike make up-i te cilat mund tu shpëtojnë ne një moment nevoje.
Postuar: Para 9 ditesh
Qëndronin në formë edhe kur jeni në krevat.
Postuar: Para 9 ditesh
Një makeup i thjeshtë, pranverore dhe plot shkëqlim, ideal për Ditën e Verës.
Postuar: Para 10 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9