VentourisKeni menduar ndonjëherë te krijoni ju vet maska për trajtimin e fytyrës tuaj ne mënyrë te personalizuar?
Postuar: Para 57 min
Moda ka një rëndësi te veçante. Duke nisur nga Coco Chanel përfaqësuese shume e denje e elegancës e cila solli revolucion ne veshjet femërore.
Postuar: Para 2 ditesh
Kush nuk ka ëndërruar te vesh fustanet e princeshave te Disney?
Postuar: Para 3 ditesh
Ke frikë të shihesh në pasqyrë kur çohesh në mëngjes? Mos u shqetësoni ka një zgjidhje.
Postuar: Para 3 ditesh
Mesa duket volumet oversize vazhdojnë te jene ne trend edhe këtë sezon sidomos për sa i përket pantallonave te gjera.
Postuar: Para 4 ditesh
Duke qene se nuk mund te flasin ka nga ata qe mendojnë se është shume e vështirë te kuptosh se çfarë komunikojnë qentë.
Postuar: Para 5 ditesh
Këshilla fashion edhe kur mendoni se kapelat nuk ju shkojnë.
Postuar: Para 6 ditesh
Trupi ynë vazhdimisht na jep sinjale rreth funksionit te organizmit tone duke u manifestuar ne mënyrë mjaft te dukshme nëse ka ndonjë gjë qe nuk shkon.
Postuar: Para 6 ditesh
Ne te vërtet përditë shohim logo ne jetën tone te përditshme.
Postuar: Para 7 ditesh
Cilat janë ngjyrat ne tendence për pranverë/verë 2017?
Postuar: Para 9 ditesh
Nëse doni te kuptoni diçka nga karakteri i një personi vetëm duke e pare pa folur dhe duke u bazuar ne një pike specifike atëherë mund ta nisni nga vetullat.
Postuar: Para 9 ditesh
Ne vitet e fundit teknologjia ka ndryshuar ne mënyrë drastike jetën tone dhe ky është një fakt.
Postuar: Para 10 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank