Tema (Flokët)
Nuk ka nen-kategori
Nëse gjerat e bëra vet nuk është një zgjedhje e mire për ju, nga Shtetet e Bashkuara vjen ne ndihme trendi pit-stop i bukurisë.
Postuar: Para 23 oresh
Nuk keni pse i sakrifikoni më gjatësinë e flokut tuaj.
Postuar: Para 42 oresh
Jo gjithmonë është e lehte për te gjetur modelin e duhur për ditën e një interviste te rëndësishme pune. Ja disa ide te cilat do ju ndihmojnë.
Postuar: Para 44 oresh
Zbuloni disa modele tendence flokësh te shkurtër për një pamje "boyish" dhe me stil.
Postuar: Para 3 ditesh
Trendi i bukurisë se flokëve opal hair tashme ka ardhur edhe ne flokë i cili ka bere për vete te gjitha femrat ne Instagram dhe Pinterest.
Postuar: Para 4 ditesh
Modele të thjeshta dhe të freskëta.
Postuar: Para 4 ditesh
Flokë voluminoz, balluke anësore dhe onde sa me natyrale apo kaçurrela. Zbuloni kush janë modelet me te preferuara te flokëve për sezonin e bukur, te gjate, te mesëm apo te shkurtër qofshin.
Postuar: Para 6 ditesh
Ekzistojnë disa modele flokësh te cilat ju bëjnë te dukeni me te reja duke filluar nga prerja e flokëve, ngjyrat dhe krehjet ne mënyrë qe te rinovoni look-un dhe te nxirrni ne pah fytyrën.
Postuar: Para 8 ditesh
Për t'u dukur sa me bukur gjate stinës se pranverës, ja disa modele flokësh interesante.
Postuar: Para 8 ditesh
Gërshetat nuk kanë ndërmend të largohen as këtë sezon.
Postuar: Para 9 ditesh
Ja disa gjeste te thjeshta për t'i tharë flokët me shpejt.
Postuar: Para 10 ditesh
Tendencat e modës verë 2017 për ngjyrën e flokëve.
Postuar: Para 10 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal
Reklame
BERZH


Reklame
DGA_BigBrother9