Tema (Fustane.)
Nuk ka nen-kategori
Nëse ëndrra juaj qe fëmijë ishte te visheshit si një sirene përrallash, përgjigja e duhur për ta realizuar është fustani i nuses.
Postuar: Para 12 oresh
Kthimi i dantellës është një tendence mode 2017 shume e njohur e këtij materiali kaq romantik dhe retro duke u shfaqur kështu ne shume koleksione bridal.
Postuar: Para 6 ditesh
Fustani i nuseve me te çare është shume ne mode për 2017 edhe pse këto modele fustanesh nuk dalin kurrë nga moda.
Postuar: Para 7 ditesh
Siç mund ta dini edhe fustanet e nuseve ndjekin modën e momentit.
Postuar: Para 10 ditesh
Një koleksion mahnitës, intrigues dhe shumë i bukur.
Postuar: Para 11 ditesh
Romantik dhe i sofistikuar, koleksioni i Carolina Herrera 2017 përmban modele te mrekullueshme për te zgjedhur ne ditën e dasmës.
Postuar: Para 12 ditesh
Një koleksion shume i gjere, gati për te kënaqur te gjitha nevojat e një nuseje ne kërkim te elegancës dhe glamour-it.
Postuar: Para 14 ditesh
Stil i rafinuar dhe eleganca bëjnë brandin Oscar de La Renta një firme bridal shume te dashur.
Postuar: Para 22 ditesh
Zgjedhja e fustanit te nuses varet nga tre faktorë te rëndësishëm, shija personale, emocionet e provës dhe influenca e trendëve te momentit.
Postuar: Para 24 ditesh
Por çfarë aksesorësh janë te duhura për te kompletuar look-un?
Postuar: Para 27 ditesh
Fustani i nusërisë i ëndrrave tuaja është i thjeshte?
Postuar: Para 31 ditesh
Tyli fal elegancës se tij dhe bukurisë është materiali me femëror duke ju bere te ndiheni si ne përralla princeshash.
Postuar: Para 34 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9