Tema (Gjineko.)
Nuk ka nen-kategori


 
23 artikuj aktive


Fenomenet anemike dhe te mungesës se hekurit ne gjak janë probleme qe shqetësojnë jo pak prindërit dhe mjekët. Shtimi ne ushqim i integratorëve me përmbajtje hekuri është një nga mënyrat trajtimit,...
Postuar: Para 4 ditesh
Ne fakt shume persona e dine qe si rregull, pas kryerjes se raporteve seksuale këshillohet qe te urinohet, por janë te pakte ata qe e dine arsyen.
Postuar: Para 10 ditesh
Ato janë të vogla por shumë të fuqishme.
Postuar: Para 2 muajsh
Fenomene qe nuk janë te rralla për femrat sikurse ankthi, depresioni, probleme te tjera nervore qe shfaqen gjate dhe pas lindjes, mund te reduktohen nëse ato do t’i nënshtrohen anestezisë...
Postuar: Para 3 muajsh
Përveç disbalancës së hormoneve që manifestohet me afshe të nxehta, apo luhatje të gjendjes shpirtërore, një nga gjërat e tjera që është e vështirë për t’u pranuar gjatë menopauzës, është shtimi i...
Postuar: Para 3 muajsh
Ushqimi i mirë lehtëson dhimbjet e ciklit.
Postuar: Para 4 muajsh
Përveçse trazon hormonet tona, cikli ka ndikim negativ edhe tek gjumi. Ja si te flini sa me qete gjate asaj periudhe.
Postuar: Para 5 muajsh
Konsumi i multivitaminave dhe integratorëve te tjerë te kripërave minerale, ne te vërtetë janë një shpenzimi kote për gratë qe ndërkohë janë ne periudhën e shtatzënisë.
Postuar: Para 6 muajsh
Ushtrimet fizike gjate periudhës se shtatzënisë janë te sigurta. Ato nuk rrisin rrezikun e një lindje te parakohshme. Për me tepër, ato gra qe e praktikojnë, kane me pak shanse për te realizuar...
Postuar: Para 7 muajsh
Quhet “Inositoli” dhe vlerësohet si një arritje e rëndësishme ne luftën kundër infertilitetit ne femra, një problem qe prek nga 5 deri ne 10% te grave ne moshën e riprodhimit duke penguar ngjizjen e...
Postuar: Para 7 muajsh
Gjenerata tjetër e tamponëve mund të jetë ....tamponët ‘smart’.
Postuar: Para 7 muajsh
Shkencëtarët kane dhënë me ne fund një përgjigje se pse cikli menstrual është aq i dhimbshëm.
Postuar: Para 7 muajsh

1 2Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet