Tema (Lexo Hi.)
Nuk ka nen-kategori


 
107 artikuj aktive


Nëpër shtëpi gjeta karfica flokësh, qime, gjëra që më bënin të dyshoja se aty mund të kishin ndodhur veprime të turpshme.
Postuar: Para 15 ditesh
Me tim atë s’mund të flas se ai do të inatoset e do ta lëndojë...
Postuar: Para 22 ditesh
Më kontrollonte si të burgosur. Edhe pse prindërit e dinin, nuk më mbështetën asnjëherë që ta lija e të nisja një jetë të re.
Postuar: Para 28 ditesh
Përse u dashka të sakrifikoj unë, ndërkohë që ata që e kanë vajzën e tyre…
Postuar: Para 36 ditesh
A mund të më ndihmoni duke më rekomanduar një të tillë?
Postuar: Para 43 ditesh
Ka kaq ditë që prindërit e mi përtypen e vijnë vërdallë.
Postuar: Para 50 ditesh
Megjithatë mua më erdhi keq sepse nuk doja të hynte në borxhe bankave.
Postuar: Para 2 muajsh
Si mundej ajo ta pyeste vajzën ashtu?
Postuar: Para 2 muajsh
Ndërkohë ne u sistemuam në një shtëpi me qira sa të gjenim një shtëpi me okazion. Gjatë kohës që ne kishim ikur dhe familja që e bleu pritej të futej brenda, motra e burrit kishte bërë batërdinë.
Postuar: Para 3 muajsh
Kur shkova ta qortoj që kishte bërë këtë, më tha që isha unë ajo që duhet të qortohesha sepse kisha tre vjet që “bridhja” dhe i kisha turpëruar ata.
Postuar: Para 3 muajsh
Filloi të më shijonte kjo gjë, se si interesohej për mua, se si përpiqej të më bënte të ndihesha e veçantë.
Postuar: Para 3 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet