Tema (Karriera)
Nuk ka nen-kategori
Sidomos kur nuk e pëlqeni punën që bëni.
Postuar: Para 5 ditesh
Te bëni përshtypje te mire dhe tu vlerësojnë janë aspekte te rëndësishme për një interviste pune te suksesshme.
Postuar: Para 20 ditesh
Jeni në kërkim të një pune dhe së shpejti keni një intervistë?
Postuar: Para 23 ditesh
Ka raste në jetë kur çdo gjë shkon keq. Duket sikur fati nuk ju buzëqesh kurrë dhe ju bini në pesimizëm sepse nuk arrini të gjeni punën apo partnerin që ëndërroni.
Postuar: Para 44 ditesh
Ja si duhet ti menaxhojnë siç duhet financat e tyre 40-vjeçarët.
Postuar: Para 3 muajsh
“Diçka normale” për brezin e Millennials, për të pasur 4 punë të ndryshme para se të arrijnë moshën 32 vjeç. Faktorët e motivimit që çojnë në ndryshimin e punëve janë nevoja për tu rritur...
Postuar: Para 3 muajsh
Ja disa këshilla te thjeshta për tu lejuar te punoni mire me kompjuter.
Postuar: Para 3 muajsh
Ja disa nga 10 profesionet e destinuara të zhduken brenda 5 vjetësh.
Postuar: Para 3 muajsh
Te gjithë gabojnë mbi te gjitha ne pune, pa qene askush perfekt ka disa gabime te cilat mund te evitohen ne pjesën me te madhe te rasteve.
Postuar: Para 3 muajsh
Intervistat e punës për shumicën e njerëzve janë të sikletshme dhe paksa stresuese.
Postuar: Para 4 muajsh
Ju mund t’ia dilni mbarë.
Postuar: Para 4 muajsh
Puna fizike është e lodhshme, por qëndrimi para kompjuterit për një kohë të gjatë është akoma më e rrezikshme për shëndetin. Këto janë fjalët e ekspertëve amerikanë dhe anglezë, të cilët përmes dy...
Postuar: Para 5 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9