Tema (Karriera)
Nuk ka nen-kategori
Ja si duhet ti menaxhojnë siç duhet financat e tyre 40-vjeçarët.
Postuar: Para 24 ditesh
“Diçka normale” për brezin e Millennials, për të pasur 4 punë të ndryshme para se të arrijnë moshën 32 vjeç. Faktorët e motivimit që çojnë në ndryshimin e punëve janë nevoja për tu rritur...
Postuar: Para 25 ditesh
Ja disa këshilla te thjeshta për tu lejuar te punoni mire me kompjuter.
Postuar: Para 32 ditesh
Ja disa nga 10 profesionet e destinuara të zhduken brenda 5 vjetësh.
Postuar: Para 41 ditesh
Te gjithë gabojnë mbi te gjitha ne pune, pa qene askush perfekt ka disa gabime te cilat mund te evitohen ne pjesën me te madhe te rasteve.
Postuar: Para 44 ditesh
Intervistat e punës për shumicën e njerëzve janë të sikletshme dhe paksa stresuese.
Postuar: Para 49 ditesh
Ju mund t’ia dilni mbarë.
Postuar: Para 2 muajsh
Puna fizike është e lodhshme, por qëndrimi para kompjuterit për një kohë të gjatë është akoma më e rrezikshme për shëndetin. Këto janë fjalët e ekspertëve amerikanë dhe anglezë, të cilët përmes dy...
Postuar: Para 3 muajsh
Si p.sh. "Sa ditë pushimi më takojnë?"
Postuar: Para 4 muajsh
Ju duhet të ulni nivelet e stresit në punë, për t’u siguruar që nuk do të prekeni nga probleme shëndetësore afatgjata.
Postuar: Para 4 muajsh
Ja çfarë jeni duke bërë gabim në punë tuaj.
Postuar: Para 4 muajsh
Në fushatën e Reebok që vlerëson imperfeksionin si bukurinë e vërtetë...
Postuar: Para 5 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8Reklame
Raiffeisen


Reklame
inTV


Reklame
Abissnet