Ventouris

Tema (Kirurgj.)
Nuk ka nen-kategori
Ka disa trajtime estetike te cilat është mire ti evitoni ne verë sepse nuk janë aspak te këshillueshëm ose duhet te jene aplikohen ne periudha specifike.
Postuar: Para 12 ditesh
Natyraliteti ne raport dhe ruajtja e tij edhe pas ndërhyrjeve estetike është një kusht i domosdoshëm për te pasur buze perfekte. Përkundrazi, ndërhyrje qe çojnë ne deformim te raportit natyral mes...
Postuar: Para 3 muajsh
Nëse keni mollëza të rëna ose doni t’i identifikoni ato, ndiqni videon më poshtë...
Postuar: Para 6 muajsh
Vip-at përpara dhe pas operacioneve plastike.
Postuar: Para 19 muajsh
Telefono sot dhe rezervo konsulten tende!
Postuar: Para 20 muajsh
Dihet se operacionet plastike nuk janë diçka e pazakontë sidomos kur flitet për yjet e Hollywood-it. Tashmë çdo gjë mund të “rregullohet” me anë të operacionit por, shihni se çfarë kanë për të thënë...
Postuar: Para 23 muajsh
Nxitoni, ofertat jane te limituara ne kohe.
Postuar: Para 24 muajsh
Nuk keni për t’ju besuar dot syve kur të shihni se si këto femra, kanë guxuar dhe vendosur të arrijne me çdo kusht, pamjen e nje Barbie të vërtetë.
Postuar: Para 24 muajsh
Është e vështirë për tu pranuar por e vërtetë. Në bazë të pamjes tuaj fizike, ju mund të gjykoheni apo paragjykoheni nga të gjithë.
Postuar: Para 26 muajsh
Nje procedure shume e shpeshte e perdorur tek meshkujt eshte korrigjimi i rrudhave te lekures se fytyres me injeksione ose kirurgji.
Postuar: Para 26 muajsh
Ja disa përbërës që nuk i kishit menduar më parë se do të shërbenin për ju! Mund të jenë të neverishtme por rezultatet që ato kanë dhënë janë mahnitëse!
Postuar: Para 28 muajsh
Rhinoplastika ne Top listen e operacioneve plastike!
Postuar: Para 28 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank