Tema (Koncept.)
Nuk ka nen-kategori
Nëse po mendoni për të shtuar familjen tuaj duhet të keni disa gjëra parasysh.
Postuar: Para 5 ditesh
Planifikimi i shtatzënisë është shumë i rëndësishëm për shëndetin fizik dhe shpirtëror të nënës, por edhe të foshnjës.
Postuar: Para 8 ditesh
Falë analizës gjenetike preimplantive, vetëm embrionet e shëndosha do të transferohen në mitrën e nënës...
Postuar: Para 9 ditesh
Shtatzënia pas te 40-ve është e shëndetshme? Sa janë mundësitë për te mbetur shtatzënë, cilat janë rreziqet dhe analizat qe duhen bere?
Postuar: Para 19 ditesh
Shume femra qe nuk dëshirojnë te mbeten shtatzënë mund te bëjnë shume here këtë pyetje.
Postuar: Para 27 ditesh
Qe nga ushqimet e duhura deri tek higjiena ja një guide e vogël për te pasur me shume rezultate nëse jeni ne kërkim te një bebeje.
Postuar: Para 41 ditesh
Të rritësh një fëmijë është një udhëtim i mrekullueshëm që mund të sjellë lumturi, por edhe sfida e shqetësime në varësi të moshës tënde.
Postuar: Para 49 ditesh
Me termin konceptim tregon aktin e ngjizjes se një fëmijë.
Postuar: Para 57 ditesh
Bëni që fëmijët tuaj të kenë dhëmbë të shëndetshëm në të ardhmen.
Postuar: Para 2 muajsh
Femrat te cilat dëshirojnë te kenë një fëmijë janë me shume te interesuara te dine me saktësi cila është periudha fertile ne mënyrë qe te mbeten me lehte shtatzënë.
Postuar: Para 3 muajsh
Zbuloni kur duhet bërë testi i shtatzënisë për të pasur një përgjigje të sigurt nëse je shtatzënë apo jo...
Postuar: Para 3 muajsh
Kur një femër shtatzënë pret jo një, por dy fëmijë, gjëja e parë që e pyet mjeku është nëse ka historik binjakësh në familje. Sipas ekspertëve, edhe trashëgimia është deri në një farë mase...
Postuar: Para 4 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
GoTech


Reklame
dga
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet