Ventouris

Tema (Konsule.)
Nuk ka nen-kategori
Cilat janë kuzhinat country me te bukura për 2017? Ky stil vazhdon te jete tërheqës për sa i përket botes se arredimit aq sa brande te specializuara propozojnë çdo vit modele te reja te frymëzuara...
Postuar: Para 18 ditesh
E kuqja siç mund ta dini është një ngjyre e ngrohte, e vendosur dhe e fort. Kush vendos te arredoje shtëpinë me këtë ngjyre te theksuar ka me siguri një karakter pasional. Por cilat janë arredimet me...
Postuar: Para 23 ditesh
Nuk dini si te organizoni kuzhinën? Jeni ne kërkim te këshillave për te kuptuar se cilat janë hapat për te ndjekur?
Postuar: Para 24 ditesh
Dhoma gjumi është vendi për romancë dhe argëtim midis çifteve dhe pamja dhe gjendja e saj mund të dekurajojë ose nxisë intimitetin midis çifteve. Ja disa dhoma gjumi romantike ku mund të frymëzoheni.
Postuar: Para 25 ditesh
Mobiliet ne stilin barok janë shpesh te lyera ne ngjyre te arte, te dekoruar dhe shume te pasur me detaje luksoze. Stili barok bën pjese ne stilet elegant sepse pasqyron një epoke lavdie.
Postuar: Para 25 ditesh
Stina e re është momenti ideal për ti dhuruar dhomës tuaj te gjumit një atmosferë tërësisht te re.
Postuar: Para 28 ditesh
Nga nuancat rozë e plotë me shkëlqim deri tek roza pastel janë ngjyra që i japin shtëpisë një pamje moderne, cool dhe elegante. Ja të gjitha objektet që mund të përdorni në nuancën e rozës së lehtë...
Postuar: Para 32 ditesh
Fjala kyç ne shtëpitë ne stilin amerikan është XXL. Çdo gjë preferohet e tepërt qe nga divanet e mëdhenj dhe te komode tek tavolina ne sallën e ngrënies etj.
Postuar: Para 33 ditesh
Me ardhjen e stinës se bukur është me te vërtet e këndshme te shijoni hapësirat e jashtme për te kaluar momente te bukura relaksi, për te drekuar apo për te festuar. Ja disa ide te bukura nga cilat...
Postuar: Para 36 ditesh
Arredimi i banjës ne stilin etnik është nder dizajnët me te bukur për sa i përket kësaj zone, me tërheqësi dhe ekzotik qe mund te zgjidhni.
Postuar: Para 39 ditesh
Është fakt që njerëzit kalojnë 1/3 e vitit në dhomën e gjumit. Do ishte mirë që kjo kohë të kalohej në gjumë, por në fakt një pjesë e mirë e orëve kalohet nën mbulesën e krevatit duke parë...
Postuar: Para 39 ditesh
Një ngjyre e plote e cila mund te miksohet apo kombinohet me shume ngjyra te tjera qofshin këto te theksuara apo te zbehta.
Postuar: Para 43 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank