Ventouris

Tema (Ndriçim)
Nuk ka nen-kategori
Krijimi i një dizain te jashtem ndriçimi për shtëpinë dhe oborrin tuaj mund të mos jetë në krye të prioriteteve tuaja, por ka disa arsye praktike dhe estetike për ta bërë këtë, qe nga rritja e...
Postuar: Para 18 ditesh
Nuk dini si te zgjidhni abazhurin e tavanit për dhomën e gjumit? Ju sugjerojmë disa ide te bukura ne mënyrë qe te ndriçoni sa me mire dhomën dhe ne te njëjtën kohe ta arredoni me stil.
Postuar: Para 41 ditesh
Gjëja e parë që ju duhet të merrni në konsideratë është struktura juaj e tanishme për ndriçimin e jashtëm.
Postuar: Para 2 muajsh
Ja tendencat që i transformojnë dhomat tuaja në ambiente magjike.
Postuar: Para 4 muajsh
Pjesa më e mirë? Nuk ka nevojë për rimodelim apo instalim të dritareve të reja.
Postuar: Para 5 muajsh
Zgjidhni ndriçimin e duhur në shtëpi me këto abazhurë modernë.
Postuar: Para 7 muajsh
Ja disa modele abazhurësh për një ndriçim sa me sublim te tualetit.
Postuar: Para 10 muajsh
Ndriçimi shpesh nënvlerësohet por është thelbësor në kuzhinë. Zbuloni si ta ktheni ndriçimin edhe një element arredues njëkohsisht…
Postuar: Para 10 muajsh
Ja disa ide interesante për te pasur një rezultat te mire dhe te ndriçoni sa me mire dhomën e gjumit me papafingo.
Postuar: Para 11 muajsh
Ndriçimi shpesh nënvlerësohet ne ambientin e kuzhine por ne fakt është me te vërtet i rëndësishëm. Zbuloni si ta bëni ndriçimin një element arredimi.
Postuar: Para 11 muajsh
Ndriçimi është një element kyç qe mund te ndryshoje tërësisht pamjen e shtëpisë. Ja cilat janë tendencat e reja te llambave dhe abazhurëve.
Postuar: Para 12 muajsh
Çfarë abazhuri te zgjidhni për dhomën e gjumit? Ndriçimi ne fakt është art me vete. Ja disa ide si ta zgjidhni atë për ne dhomën me te preferuar.
Postuar: Para 13 muajsh

1 2 3 4 5

Digitalb


UnionBank