2853 artikuj aktive


Sipas një studimi anglez nenat kane mundësi te zgjedhin seksin e fëmijës qe do sjellin ne jete duke zgjedhur mire menynë.
Postuar: Para 4 ditesh
Nëse po prisni të bëheni nënë, mos e shmangni vaksinën kundra gripit këtë vit: bebja juaj ka nevojë për të po aq sa ju...
Postuar: Para 6 ditesh
Vitet e adoleshencës së fëmijëve janë vitet më të "tmerrshme " për prindërit.
Postuar: Para 6 ditesh
Jeta sedentare është e rrezikshme jo vetëm për te rriturit, por edhe për fëmijët. Ky është përfundimi i një studimi te realizuar nga një Universitet ne Finlande, sipas te cilit, kjo mënyrë e te...
Postuar: Para 9 ditesh
Shkolla “ALBANET” në një mjedis bashkëkohor dhe frymë bashkëpunimi merr përsipër edukimin qytetar të nxënësve duke zbuluar vlerat e gjithësecilit dhe duke i zhvilluar ato më tej.
Postuar: Para 14 ditesh
Shtatzënia është ndër periudhat më të bukura që një grua përjeton, por sigurisht jo me pak ndryshime në jetën e saj.
Postuar: Para 15 ditesh
Sporti ne shtatzëni është shume i rëndësishëm sepse ju ndihmon për te qëndruar ne forme, por cilët janë ato me te mire për te zgjedhur. Te zgjidhni ne disipline sportive ju ndihmon për tu kujdesur...
Postuar: Para 16 ditesh
Zbuloni cilat janë shkaktaret me te zakonshëm te mos pjellorisë tek femrat.
Postuar: Para 18 ditesh
Ka disa gjera te cilat gjate periudhës se shtatzënisë duhet ti evitoni me çdo kusht sepse mund te vini ne rrezik shëndetin e foshnjës tuaj. Ja cilat janë 5 gjera te cilat është mire ti ndaloni gjate...
Postuar: Para 19 ditesh
Për Blake Lively është fëmija i dytë i një ‘morie’, për Megan Fox është fëmija i paqes dhe Kerry Qashington...do të jetë shtatzënë edhe në seritë e “Scandals”?
Postuar: Para 19 ditesh
Kur dy bashkëshortë dhe prindër fëmijësh, grinden me njëri tjetrin, apo janë të acaruar ndërmjet tyre, edhe pse përpiqen të mos e demonstrojnë para fëmijëve, fëmijët e dinë.
Postuar: Para 20 ditesh
Prindër, mos ju drejtoni fëmijëve me pyetjen “pse”, pasi ajo është pyetje e tyre. E bëjnë vetëm ata dhe jo ju, që jeni të rritur.
Postuar: Para 21 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
HarryFultz
Reklame
ventouris


Reklame
inTV