Mamatë e reja shpesh rrethohen nga disa mite që nuk janë gjë tjetër veçse gënjeshtra.
Postuar: Para 12 oresh
Alberto Pellai, babai i 4 fëmijëve, psikoterapistë dhe mjek si edhe njëkohësisht autor i botimit “Baciare, dire, fare. Cose che ai maschi nessuno dice”, shprehet se në rritjen e fëmijëve djem...
Postuar: Para 15 oresh
Sindroma TORCHES TORCHES është një akronim për disa nga infeksionet kongjenitale me faktorë etiopatogjenikë të ndryshëm, të cilët ndikojnë më ndjeshëm në gjendjen e shëndetit të të sapolindurit dhe...
Postuar: Para 29 oresh
Pas sjelljes në jetë të një fëmije shumë femra fillojnë të kenë dyshimet dhe pyetjet e para për marrëdhëniet seksuale në të ardhmen.
Postuar: Para 38 oresh
Shpesh prindit shqetësohen se kjo mund te kthehet ne një zakon te keq dhe qe mund te çojë deri tek infeksionet por ne fakt është e vërtet?
Postuar: Para 6 ditesh
Gjatë muajve të parë të jetës është normale që fëmijët të mos bëjnë gjumë të qetë dhe cilësor. Në momentin që ata i zë gjumi nëna mundohet të bëjë gjithçka që të mos zgjohen, në mënyrë që edhe ajo të...
Postuar: Para 7 ditesh
Ndjesitë e rikthimi në punë pas lejes së lindjes janë të vështira për tu shpjeguar nëse nuk përjetohen.
Postuar: Para 9 ditesh
Lidhja nene-fëmijë zhvillohet shume herët, qe ne jetën brenda mitrës, foshnja kalon 9 muaj ne barkun e nënës por edhe pse nuk e shes dëgjon zërin e saj, rrahjet e zemrës se saj, emocionet qe ndjen,...
Postuar: Para 9 ditesh
A vuan fëmija juaj nga skuqjet e lëkurës dhe puçrrat? Ja zgjidhja
Postuar: Para 10 ditesh
Humbja e pëshës së fituar gjatë 9 muajve të shtatzanisë është diçka që shqetëson shumë nëna të reja dhe në lidhje me këtë ju nuk duhet të ndiheni aspak fajtore. Është e drejta juaj të dëshironi të...
Postuar: Para 10 ditesh
Shëndeti i bebes kalon edhe nga gjestet e përditshme qe nenat duhet te kujdesen për higjienën e tyre dhe ne mënyrë te veçante është e rëndësishme te pastroni veshët dhe hundën e tyre ne mënyrën e...
Postuar: Para 13 ditesh
Cilat janë mënyrat qe fëmijët e vegjël shprehin dashurinë e tyre?
Postuar: Para 14 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9