Tema (Parfume.)
Nuk ka nen-kategori
Ja cilat do jene parfumet e freskë te pranverës 2017.
Postuar: Para 23 ditesh
Me ardhjen e pranverës dhe ndryshimin e stinëve vjen edhe momenti për te vene ne një ane aromat e ngrohta te parfumeve për te preferuar parfumet e freskëta dhe ato me lule te cilat janë ne harmoni me...
Postuar: Para 25 ditesh
Arome lulesh te miksuara me tone me te theksuara për një parfum qe nxjerre ne pah qenien e femrave.
Postuar: Para 47 ditesh
Aromat e luleve duhet të jenë pjesë e parfumeve të pranverës. Një aromë e mirë nxit lumturinë, vetëbesimin dhe sensualitetin e femrave.
Postuar: Para 49 ditesh
Ja si te zgjidhni ristite e fragrancave qe ju përshtaten me tepër.
Postuar: Para 53 ditesh
Ka parfume qe ngjajnë me deklaratat e dashurisë. Ja disa prej tyre.
Postuar: Para 57 ditesh
Cilët janë parfumet e reja te femrave për pranverë/verë 2017? Cfare kane propozuar brandet me te famshme për sa i përket aromave dehëse pranverore?
Postuar: Para 2 muajsh
Pas çantës, një fragrancë dedikuar ikonës së markës me “C” të madhe
Postuar: Para 2 muajsh
Për Shën Valentin, përveç aromës duhet menduar edhe për flakonin e parfumit.
Postuar: Para 3 muajsh
Miti Johnny rikthehet: edhe njëherë ai është trashëgimtar i fragrancës mashkullore të Dior.
Postuar: Para 3 muajsh
Ja parfumet më të mirë që çdo femër duhet të ketë.
Postuar: Para 3 muajsh
Jemi mësuar te njohim jetën, vdekjen, martesat apo edhe zhgënjimet e vip-ve por mbase nuk njohim ende parfumet e preferuar te tyre te cilat padyshim qe kane preferencat e tyre edhe ne këtë fushe.
Postuar: Para 4 muajsh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9