Ventouris

Tema (Perde)
Nuk ka nen-kategori
Perdet për ambientin e brendshëm te shtëpisë janë te rëndësishme për sa i përket arredimit.
Postuar: Para 6 muajsh
Dëshironi te ndryshoni perdet e sallonit? Ja disa modele te cilat nuk duhet ti humbisni pasi janë ne trend për 2016, pëlhura te bukura për te arreduar me stil zonën e sallonit. Zgjedhjet janë te...
Postuar: Para 8 muajsh
Për një ambient te këndshëm dhe fantastik ne dhomat e fëmijëve, ja perdet e duhura.
Postuar: Para 10 muajsh
Perdet për dritaret përveç se kane një qellim praktik dhe funksional bëjnë pjese edhe ne stilin personal te ambientit te shtëpisë.
Postuar: Para 10 muajsh
Perdet janë një zgjedhje ideale dhe ekonomike për te personalizuar dhomën e gjumit duke e bere me elegante dhe mikpritëse ne te njëjtën kohe.
Postuar: Para 12 muajsh
Perdet kanë rol përcaktues në karakterin që doni t’i jepni arredimit të dhomës suaj të gjumit...
Postuar: Para 12 muajsh
Ja disa ide te tendave te diellit për te zgjedhur për verën 2016 por çdo lloj ambienti. Nga kopshti tek pishina, ne ballkon apo ne tarrace.
Postuar: Para 12 muajsh
Shkoni përtej perdeve klasike përmes këtyre opsioneve plot ngjyra...
Postuar: Para 13 muajsh
Perdet i japin stil dhe personalitet ambienteve te ndryshme.
Postuar: Para 15 muajsh
Perdet personalizojnë ambientin e bëjnë atë me intim dhe mikpritës.
Postuar: Para 23 muajsh
Perdet janë pjese te rëndësishme për dekorimin e një ambienti pasi ato mund ta ndryshojnë rrënjësisht atë.
Postuar: Para 23 muajsh
Perdet janë një zgjidhje ideale dhe ekonomike për te personalizuar dhomën e gjumit duke e bere elegante dhe mikpritëse ne te njëjtën kohe.
Postuar: Para 23 muajsh

1 2 3 4 5

Digitalb


UnionBank