Ventouris

Tema (Periudh.)
Nuk ka nen-kategori
Ndonëse mjekët pohojnë se gjinia e foshnjës së pa lindur mund të zbulohet vetëm përmes aparaturave përkatëse, besohet se disa shenja të ndryshme që mund të përjetojë gruaja shtatzënë tregojnë nëse...
Postuar: Para 20 oresh
Placenta gjate shtatzënisë është një nder organet me te rëndësishme.
Postuar: Para 5 ditesh
Ndodh shpesh qe femrat te mendojnë se dine gjithçka mbi shtatzëninë deri ne momentin qe mbeten shtatzënë.
Postuar: Para 8 ditesh
Ka gjithmonë këshilla, pafund, për mamat që janë në pritje të ëmbël. Ky artikull ve theksin tek rreziqet reale dhe shfuqizon disa mite të tjera.
Postuar: Para 14 ditesh
Ky është kalendari kinez sipas te cilit mund te “përcaktohet” gjinia e bebes. Ai funksionon kështu: ne krah te majte ndodhet mosha e gruas ne momentin e ngjizjes se fëmijës, dhe lart gjinia e fëmijës...
Postuar: Para 19 ditesh
Studimet e reja rekomandojnë mbajtjen e një kafshe shtëpiake për të pasur fëmijë të shëndetshëm.
Postuar: Para 29 ditesh
Shtatzënia shoqërohet me një listë të gjatë të gjerave që duhen bërë dhe nuk duhen bërë. Këtu përfshihen ushqimi, stërvitjet, kujdesi personal, mjekimet shëndetësore etj.
Postuar: Para 31 ditesh
Dhimbja e shpinës ne shtatzëni është mjaft e zakonte. Sa me shume i afroheni ditëve te lindjes aq me i madh është shqetësimi.
Postuar: Para 33 ditesh
Luhatje hormonale dhe tension për shtatzëninë shpesh e bëjnë jetën seksuale ne çift te zbehte. Nenat e reja druhen se mund ti ndodh diçka foshnjës se tyre apo për arsye te tjera por megjithatë ndodh...
Postuar: Para 37 ditesh
Momenti me emocionues i shtatzënisë për një nene është kur fillon te ndjeje foshnjën tek lëviz.
Postuar: Para 43 ditesh
Ndryshimi i stinëve mund të shkaktojë tek gruaja edhe ndryshim të gjendjes emocionale, ku zakonisht karakterizohet për një ngritje humori.
Postuar: Para 52 ditesh
Sigurisht që në shtatzëni nuk janë të ndaluara të gjitha trajtimet estetike, pra ju nuk keni pse të hiqni dorë nga kujdesi për veten.
Postuar: Para 53 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank