Për disa profesione, është më mirë të bësh djalin/student-model: të shkosh në shkollë për të marrë nota të mira, të diplomohesh dhe specializohesh.
Postuar: Para 41 min
Ne psikologji mendohet se lidhja qe keni pasur me nënën apo babain ne fëmijëri influencon shume marrëdhënien ne çift dhe ne mënyrën tuaj se si do te silleni me partnerin/en.
Postuar: Para 26 oresh
Në pëlqimin dhe tërheqjen e personave nuk ka të bëjë vetëm pamja fizike, por edhe sjellja juaj.
Postuar: Para 2 ditesh
Si te thoni te dua për here te pare? Ne jete here te para janë te ndryshme, mbase jo shume por mjaftueshëm për tu vene ne ankth.
Postuar: Para 3 ditesh
Pothuaj te gjithë kemi pasur te paktën një shoqe e cila është tradhtuar dhe gjithmonë mendojmë se ne nuk do te na ndodh.
Postuar: Para 4 ditesh
Këshilla për një martesë të lumtur nga avokatët e divorcit.
Postuar: Para 4 ditesh
Mund ta mendoni veten si një person pozitiv, por në jetë nuk mungojnë rastet kur mendoni edhe negativisht.
Postuar: Para 6 ditesh
Trupi i njeriut i ngjan një labirinti të pafund që nuk resht së na surprizuari çdo ditë me aftësitë e tij.
Postuar: Para 7 ditesh
Për një takim te pare dhe te paharrueshëm apo për te festuar një përvjetor te rëndësishëm etj është e nevojshme te organizoni një mbrëmje romantike. Por si te gjeni idenë e duhur?
Postuar: Para 9 ditesh
Lidhjet e këqija duket sikur ndryshojnë vazhdimish ritëm. Njëherë lëvizin shumë shpejt dhe një herë më ngadlë seç duhet.
Postuar: Para 10 ditesh
Lidhja juaj po kalon në një tjetër fazë...
Postuar: Para 11 ditesh
Ka raste në jetë kur çdo gjë shkon keq. Duket sikur fati nuk ju buzëqesh kurrë dhe ju bini në pesimizëm sepse nuk arrini të gjeni punën apo partnerin që ëndërroni.
Postuar: Para 11 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Abissnet


Reklame
DGA_BigBrother9