Dhe nëse dëshironi të luftoni për të shpëtuar martesën tuaj, duhet ti kërkoni ndihmë urgjentisht.
Postuar: Para 17 oresh
Nga një sondazh i fundit është dal ne përfundimin se vendi qe tradhton me shume është Italia.
Postuar: Para 18 oresh
Kujdes si i trajtoni meshkujt, pa e kuptuar jeni duke i larguar nga vetja.
Postuar: Para 40 oresh
Kur jeni shume te rinj është me e vështirë te kuptoni gjerat qe meshkujt pëlqejnë tek femrat.
Postuar: Para 42 oresh
Çfarë duhet pyesni ne takimin e pare ne mënyrë qe te njiheni me mire? Cilat janë këshillat për tu përballur, argumentet qe duhet te prekni dhe ato për tu evituar?
Postuar: Para 3 ditesh
Martesa është një vendim i rëndësishme që do të shoqërojë gjithë jetën.
Postuar: Para 4 ditesh
Zemra qe rreh forte, dëshira për te qëndruar se bashku, mendja qe fantazon për te gjitha ato sinjale tipike te dashurisë.
Postuar: Para 4 ditesh
Fiksimi juaj nuk ju hedh sytë? Ja si ti bëni gjërat në favorin tuaj.
Postuar: Para 5 ditesh
Stresi bën pjese e rutinës tone dhe për fat te keq shume shpesh ka efekte anësore edhe ne jetën ne çift.
Postuar: Para 5 ditesh
Lexoni gjuhen e trupit të meshkujve për të kuptuar nëse ai ju pëlqen apo jo.
Postuar: Para 6 ditesh
Flirti nuk kalon gjithmonë nga joshja apo nga shikimet provokime, fjale te hedhura aty këtu. Sidomos nëse jeni disi te ndrojtura.
Postuar: Para 7 ditesh
Puthja, veprimi më i ëmbël dhe i bukur i një marrëdhënie.
Postuar: Para 8 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame


Reklame
Oscal


Reklame
DGA_BigBrother9