Tema (Psikolo.)
Nuk ka nen-kategori


3551 artikuj aktive


Viti i ri ka nisur dhe ti je ende beqare? Nëse kërkon dikë është momenti për të kërkuar një ndryshim real! Dhjetë këshilla ‘të këqija’ për të filluar të jetoni dashurinë me vetëdije dhe të zbuloni...
Postuar: Para 9 oresh
Mund te duket si diçka me shume rëndësi por nuk është e thjeshte te deshifroni mesazhet e tij te koduara.
Postuar: Para 3 ditesh
Ne përgjithësi femrat nuk kërkojnë asgjë ne shkëmbim por është mire qe te shprehni dëshirat tuaja pa shqetësim sikurse bëjnë dhe meshkujt.
Postuar: Para 4 ditesh
Mund tu ndodh te gjithëve te jetojnë një moment vetmie, e rëndësishme është te dini te dilni prej saj.
Postuar: Para 5 ditesh
Te gjithëve mund tu ndodh te kenë rënie te dëshirës dhe shkaktare janë faktorë te ndryshe. Edhe pse nuk dukje nuk e vërejmë te mos bëni dashuri për një periudhe kohe ka efektet e veta.
Postuar: Para 6 ditesh
Si te kuptoni qe nuk jeni me te dashuruar? Ja shprehjet qe e tregojnë. Nëse i thoni këto me shume mundësi diçka nuk shkon ne lidhjen tuaj.
Postuar: Para 7 ditesh
Dashuria është ushqimi shpirtëror i marrëdhënies në çift.
Postuar: Para 10 ditesh
Flasim për Princin e Kaltër por duke qene se kohet kane ndryshuar cilat mund te jene cilësitë qe duhet te ketë ne ditët e sotme partneri ideal.
Postuar: Para 11 ditesh
Kur i jepni dorën dikujt mos e bëni ne mënyrë sipërfaqësore por mendoni se cfare do te ndjeni. Kjo mund tu ndihmoje shume ne te ardhmen për te kuptuar me mire personat qe sapo keni njohur.
Postuar: Para 12 ditesh
Gabimet janë njerëzore, por jo domosdoshmërish duhet të mësojmë nga gabimet tona, ndonjëherë është mirë të mësojmë dhe nga gabimet e të tjerëve. Nëse po pyesni veten, se për çfarë gabimesh e kemi...
Postuar: Para 13 ditesh
Puna në vende të ndryshme të botës bënë që disa lidhje të përjetohen në distancë.
Postuar: Para 14 ditesh
Te jeni single ju lejon te keni me shume kohe për veten tuaj, te dilni me miket, te mos keni askënd qe ju kërkon llogari dhe te zbaviteni ashtu siç dëshironi.
Postuar: Para 14 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet