Tema (Shëndeti)
Nuk ka nen-kategori


 
4758 artikuj aktive


Trupi ynë tenton të mbajë ujë, i cili shkakton fryrje dhe ënjtje në fytyrë, duar dhe bark. Nëse doni të humbisni peshë shpejt, kjo është rruga nga duhet t’ja nisni.
Postuar: Para 11 oresh
Cilat janë ushqimet qe shfryjnë barkun dhe përmirësojnë tretjen?
Postuar: Para 13 oresh
Sinusiti është ënjtja dhe dhimbja që vjen si pasojë e inflamacionit të sinuseve.
Postuar: Para 35 oresh
Nëse dëshironi te parandaloni apo te kuroni gripin ne mënyrë natyrale dhe te shëndetshme kemi seleksionuar për ju disa ushqime te mira dhe te shëndetshme.
Postuar: Para 40 oresh
Bimët mediciale që përdoren në kuzhinën tuaj mund ti mbillni në vazo të vogla për ti pasur gjithmonë në shtëpi.
Postuar: Para 3 ditesh
Ja cilat janë ushqimet te cilat ju ndihmojnë kundër te ftohtit, për te ngrohur mendjen dhe trupin.
Postuar: Para 3 ditesh
Nëse doni të përzgjidhni ushqimetduke u bazuar në mbrojtjen e zemrës, zgjidhni fruta-perimet në ngjyrë të kuqe.
Postuar: Para 3 ditesh
Nga depresioni deri tek kanceri, janë të gjitha sëmundje që ndikohen nga mungesa e vitaminës D.
Postuar: Para 4 ditesh
Pothuajse të gjithë përballemi me këto njolla të caktuara në zona të ndryshme të lëkurës në një moment të jetës sonë. Ato mund të jenë të padëmshme, por mund të tregojnë edhe për diçka serioze.
Postuar: Para 4 ditesh
Gratë jo duhanpirëse, por qe ne te vegjël te tyre kane qene te ekspozuara ndaj tymit te duhanit kane me shume gjasa te përjetojnë aborte spontane.
Postuar: Para 4 ditesh
Një gote ujë te vaket e konsumuar esëll sapo jeni zgjuar është një zakon i cili ju bën mire për shëndetin, për me tepër ka shume te mira për zorrët dhe për linjat.
Postuar: Para 4 ditesh
Gjithnjë e më shumë njerëzit po “varen” nga vitaminat.
Postuar: Para 5 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Reklame
Raiffeisen


Reklame
Digitalb
Reklame
inTV


Reklame
Abissnet