VentourisËshtë e vërtetë që pas një dimri të ashpër, të ndjekim rrezet e diellit nëpër rrugë apo sido të na vijë mundësia është gjëja më e mirë që mund të bëjmë. Na ngre humorin dhe na lumturon, por raporti...
Postuar: Para 2 ore
Karbohidratet janë të rëndësishme për trupin. Ato ti merrni me masë dhe nga ushqimet e duhura.
Postuar: Para 2 oresh
Kapsulat te cilat ju çlirojnë nga kilet e tepërta dhe mbajnë oreksin nën kontroll! Provoni eksperiencën e rënies nga pesha, pa receta mjekësore!
Postuar: Para 5 oresh
Mëngjesi është vakti kryesor i ditës dhe më i rëndësishmi.
Postuar: Para 25 oresh
Konsumoni mjaftueshëm karota? Nëse përgjigja është jo, atëherë bëni mire te filloni sepse karotat bëjnë mire për shëndetin dhe mijëra arsye te tjera.
Postuar: Para 26 oresh
Keni filluar të mendoni të krijoni familje? Apo jeni ende larg këtyre objektivave impenjativ e ndërkohë jeni dukë kërkuar justifikime që ju tregojnë se keni ende shumë kohë. Por ndërkohë trupi ynë na...
Postuar: Para 28 oresh
Edhe pse nuk dëshirojmë ta pranojmë, të gjithë jemi të vetëdijshëm se me kalimin e moshës trupi pëson disa ndryshime drastike dhe se fuqia e tij bie ndjeshëm.
Postuar: Para 28 oresh
Kanceri i gjirit është i dyti pas kancerit të lëkurës që prek femrat. Vdekshmëri nga kanceri i gjirit është i lartë dhe kjo ndodh për shkak të diagnostikimit të vonë të kësaj sëmundje.
Postuar: Para 2 ditesh
Ja se si e shpjegon site Health se pse është mire te eliminoni sheqerin nga ushqimet tuaja.
Postuar: Para 2 ditesh
Nuk janë te rralla rastet qe edhe kur ndodhemi ne dietë, nuk arrimë te humbasim ne peshë. Sipas një studimi te Universitetit te Cambridge, një situate e tille vërehet për shkak te disa neuroneve qe...
Postuar: Para 2 ditesh
Gjeni shkaktarët e vërtet të “nuk çohem dot nga krevati” apo “jam shumë e lodhur.”
Postuar: Para 2 ditesh
Këto 12 ushqime që do të gjeni më poshtë, janë ushqimet më me pak kalori, që nëse do ti përdorni do ju ndihmojnë të dobësoheni.
Postuar: Para 3 ditesh

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Digitalb


UnionBank